Rato iššūkyje jau sudalyvavo laidų vedėjas ir kūrėjas, humoristas Timūras Augucevičius, ZIP FM radijo laidų vedėjas ir didžėjus Titas Motuzas ir humoristas Jaroslavas Michlikevič. Paskutinį rato iššūkį priėmė „Carolina make-up“ vizažistė ir stilistė Toma Kisieliūtė.

Rato iššūkio tikslas – kuo greičiau ratą su nuleista padanga pakeisti atsarginiu. Visą rato keitimo procesą stebi ekspertas, padangų salonų „Melga“ konsultantas Dainius Danisevičius.

T. Kisieliūtė pasakojo, kad netrukus bus 10 metų, kaip ji vairuoja. Tačiau per šį laiką stilistei nė karto neteko keisti rato. „Teoriškai visada žinojau, kaip tai padaryti, bet praktiškai niekada to nedariau“, - sakė dalyvė.

Vizažistė ir stilistė rato iššūkį priėmė kaip tikra dama – atvyko su pūkeliais puoštais aukštakulniais bateliais. „O jei išsiruošiu į vakarėlį ir staiga nuleis padangą? Ratą reikia mokėti pakeisti ir su aukštakulniais“, - šypsodamasi sakė žavioji dalyvė.

„Visų pirma reikia apsivilkti liemenę, nesiderina ji prie mano lūpų spalvos, bet tebūnie, kely ištiko nelaimė“, - juokaudama iššūkį pradėjo T. Kisieliūtė. Žnyplėmis nuimdama varžtų dangtelius mergina juokavo, kad tai panašu į antakių pešiojimą: „Dažniausiai filmuojuosi visokiems makiažo filmukams, ten irgi būna smulkūs remonto darbai“.

Merginai sekėsi puikiai, tik pati pripažino, kad labiausiai baiminosi dėl domkrato: „Teoriškai suprantu, ką su juo daryti, tik nežinau, kaip pavyks“, - sakė T. Kisieliūtė. Visgi pakelti automobilį ir pakeisti ratą pavyko.

Vizažistė ir stilistė Toma Kisieliūtė nepabūgo rato iššūkio

T. Kisieliūtė ratą pakeitė per 9 min. 55 sek. Po iššūkio mergina džiaugėsi rezultatu: „Niekada anksčiau neteko keisti rato, dabar nebebijosiu, jei kas atsitiks kelyje“. Padangų ekspertas Dainius Danisevičius pagyrė dalyvę: „Problemų nebuvo, gal kiek sunkiau buvo uždėti ratą, nes jis sunkus, o mergina smulkutė. Dar kartą pamėginus, laikas būtų perpus trumpesnis“.

DELFI rato iššūkio dalyvių rezultatai:

Timūro Augucevičiaus laikas – 8 min. 8 sek.
Tito Motuzo laikas – 13 min. 49 sek.
Jaroslavo Michlikevič laikas – 17 min. 51 sek.
Tomos Kisieliūtės laikas – 9 min. 55 sek.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją