Dėl šio titulo „Jaguar F-Pace“ finale teko susirungti su dviem kitais miesto visureigiais – „Audi Q5“ ir „Volkswagen Tiguan“, o gražiausių automobilių kategorijoje šis britų modelis įveikė kabrioletą „Mercedes-Benz S-Class“ ir krosoverį „Toyota C-HR“.

Metų geriausiu miesto automobiliu išrinktas elektromobilis „BMW i3“, o geriausio metų prabangaus automobilio kategorijoje nugalėtoju tapo „Mercedes-Benz E-Class“, kuriam finalinio balsavimo metu pavyko nurungti „BMW 5-Series“ ir „Volvo S90/V90“.

Geriausiu metų sportiniu automobiliu išrinktas „Porsche 718 Boxster/Cayman“, įveikęs „McLaren 570S“ ir „Audi R8 Spyder“.

Pirmoji vieta ekologiškiausių automobilių kategorijoje atiteko „Toyota Prius Prime“.

Prieš metus geriausio metų automobilio titulas atiteko „Mazda МX-5“. Į finalą buvo patekę „Audi A4“, „Mercedes-Benz GLC“, „Cadillac CT6“, „Mazda CX-3“, „Jaguar XE“ ir „Land Rover Discovery Sport“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)