Incidento metu labiausiai nukentėjo 26-erių Marcas Bartra – gynėjui iš Ispanijos nuo stiklo šukių buvo supjaustytos rankos. Futbolininkui taip pat buvo atlikta lūžusio riešo operacija.

Dėl įvykusių sprogimų antradienio vakarą turėjusios vykti „Borussia“ ir „Monaco“ rungtynės buvo nukeltos. Pirmąsias UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalio rungtynes komandos „Iduna Park“ stadione sužais trečiadienio vakarą 19.45 val. Lietuvos laiku – praėjus vos parai po nemalonaus incidento.

„Šioje krizinėje situacijoje visa „Borussia“ organizacija privalės susiimti, – kalbėjo klubo generalinis direktorius Hansas-Joachimas Watzke. – Komanda ir treneriai patyrė šoką, tačiau dabar turime jį nukreipti kita linkme.“

„Bet nebus lengva tai pamiršti. Manau, kad komanda šio incidento padarinius pajus rungtynėse“, – pridėjo jis.

H.-J. Watzke taip pat pasinaudojo proga ir padėkojo „Borussia“ sirgaliams už solidarumą – šeimininkai iš Monako atvykusiems futbolo gerbėjams pasiūlė pagalbą ieškant nakvynės. Šiai akcijai socialiniuose tinkluose buvo sukurta grotažymė #bedforawayfans (nakvynė svečių fanams).

„Norėčiau išreikšti didžiulį komplimentą mūsų sirgaliams, kurie šią situaciją išsprendė labai gerai, objektyviai, protingai ir vieningai“, – padėkojo Dortmundo ekipos vadovas.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją