Lengvai pagaminamas ir toks šeimyniškas patiekalas, kuris tiks ir viduryje savaitės grįžus po darbų valgyti, ir sekmadienį stalą užtiesus balta staltiese ir kai visa šeima susėda kartu pietauti.

Skonį suteikia paprika ir kmynai. Jūs būtinai turite tai paragauti.

Reikės:

500 g smulkintos gabaliukais vištienos (naudojau nupjaustytą nuo šlaunelių),
2 svogūnai pjaustyti pusžiedžiais,
2 skiltelės česnako,
2 tarkuotos morkos,
5 pievagrybiai smulkinti,
0,5 l sultinio,
2 šaukštai maltos saldžios paprikos,
2 šaukštai kmynų,
1 šaukštas balto vyno acto,
4 šaukštai pomidorų padažo,
3 šaukštai miltų,
aliejaus kepimui,
Pagal skonį druskos ir pipirų.

Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame miltuose apvoliotą mėsą. Iškepusia dedame į lėkštę.

Toje pačioje keptuvėje kepiname smulkintus svogūnus, pievagrybius, morkas ir česnakus. Į apkepintas daržoves sudedame mėsą, prieskonius visus, pomidorų padažą, pilame sultinį ir vyno actą. Viską troškiname apie 40 min. Vis pamaišome. Jei troškinys per tirštas, pilkite dar sultinio.

Skanaus.