„Kurį laiką dirbau individualiai: pakeičiau mitybą, atsisakiau žalingų produktų, normavau porcijas, bėgiojau, sportavau namuose. Galiausiai nusprendžiau kreiptis į Kilo.lt specialistus, nes suvokiau, kad vadovaudamasi vien savo išmanymu ir klaidinančiais dienraščių straipsneliais norimų rezultatų nepasieksiu. Kadangi tuo metu gyvenau užsienyje, tokia konsultacijų alternatyva man buvo idealiai tinkanti.

Iš profesionalų gavau atsakymus į visus savo klausimus ir abejones. Tikslą pasiekti tapo daug paprasčiau ir greičiau. Pradžia nebuvo lengva, tačiau kai tai tapo gyvenimo būdu – viskas pasidarė įmanoma ir suspėjama. Pagal specialistų sudarytą programą gyvenu jau 2 metus“, – pasakoja moteris.
Vilijos pokyčiai

Vilija neslėpia, kad nuklydimų buvo, tačiau jie nekenkia, nes ji nuolat palaiko gerą sporto ir mitybos režimą.

„Dalyvavimas programoje padėjo man pažinti savo organizmą ir išmokė, kaip su juo tvarkytis“, – tikina klaipėdietė.

Maisto gaminimas jai niekada nebuvo kančia. Vilija mėgsta vis atnaujinti maisto racioną, ieškoti naujų skonių. Jei mitybos planas įgrisdavo, ji tiesiog peržvelgdavau Kilo.lt receptus ir pritaikydavo juos sau taip, kad būtų ir skanu ir sveika. Labiausiai moteris pamėgo vištienos troškinį su šparaginėmis pupelėmis.

„Pamiršau, ką reiškia betikslis „maisto kimšimas į save ant sofutės“, ką reiškia blogas miegas ir sunkūs rytai. Štai ką duoda tinkama mityba“, – džiaugiasi Vilija.

Sportas dabar tapo jos mėgstamiausia laisvalaikio veikla. Pratimų programa dažnai atnaujinama ir tobulinama pagal norus ir pageidavimus.

„Dėl sporto ir teisingos mitybos šiandien mano savijauta ir išvaizda puiki. Be galo džiaugiuosi, kai tokiu mano pozityvumu ir gyvenimo būdu užsikrečia ir mano draugai, bendradarbiai, pažįstami.

Koks būtų mano patarimas svajotojams? Iš patirties galiu teigti – reikia TIKRAI norėti, nebijoti išeiti iš komforto zonos ir į viską žiūrėti pozityviai. Norėkite pažinti save kitokį, kitokioj aplinkoj, veikloj ir atsiverkit galimybėms. Jums neturi rūpėti, ką kiti galvoja apie jus, nes labai greitai kiti norės tapti tokie kaip jūs. O jeigu pasiteisinimas yra „neturiu laiko...“... ką gi, jei savo gyvenime neturite laiko sau, tada vardan ko gyvenate?“, – retoriškai klausia Vilija.