Lietuvos rinktinė nuo 51-osios minutės žaidė mažumoje. Už antrą geltoną kortelę iš aikštės buvo pašalinta Vestina Neverdauskaitė.

Atsilaikiusios beveik visą antrą kėlinį, mūsiškės palūžo paskutinę minutę. Antrąją pridėto laiko minutę lietuvė Algimantė Mikutaitė nukreipė kamuolį į savo vartus, o vos pratęsus žaidimą lietuvės prarado kamuolį ir kitoje atakoje Moldovos pranašumą padvigubino Carolina Tabur (90+3 min.).

Rezultatas:

Lietuva 0 - 2 Moldova

90+2' Algimantė Mikutaitė [0 - 1] (į savo vartus)
90+3' Carolina Tabur [0 - 2]

Lietuva: Greta Kaselytė, Liucija Vaitukaitytė, Algimantė Mikutaitė, Rita Mažukelytė (83 min. Paulina Potapova), Dovilė Gailevičiūtė, Simona Veličkaitė, Samanta Karasiovaitė (53 min. Milda Liužinaitė), Vestina Neverdauskaitė, Anika Kyžaitė, Oksana Imanalijeva (90 min. Laura Ruzgutė), Paulina Narbutaitė.

Atsargoje: Aušra Klevečkaitė, Laura Ruzgutė, Paulina Potapova, Ugnė Šmitaitė, Kamilė Vaičiulaitytė, Lolita Žižytė.

Lietuvos komanda aktyviai pradėjo rungtynes ir 10 minutę surengė pirmą pavojingą išpuolį. Dovilė Gailevičiūtė gavo kamuolį už baudos aikštelės ir smūgiavo į viršutinį dešinį kampą, bet kamuolys praskriejo virš skersinio ir virpsto sandūros.

Pirmame kėlinyje daug pavojingų epizodų nebuvo užfiksuota, nors žaidimas dažniau vyko lietuvių aikštės pusėje, kur mūsų komandai teko dirbti išmušant kamuolį iš po varžovių kojų, kelis nepavojingus smūgius sustabdė vartininkė Greta Kaselytė.

Po pertraukos Lietuva liko žaisti mažumoje. Už pražangą gynyboje antra geltoną kortelę gavo V. Neverdauskaitė, tad jai teko palikti aikštę. Treneris Rimantas Viktoravičius iš karto atliko keitimą, koreguojantį išsidėstymą aikštėje. Vietoje Samantos Karasiovaitės į aikštę žengė Milda Liužinaitė ir mūsiškės ėmė žaisti trim gynėjomis.

Natūralu, kad po šio epizodo Moldova perėmė iniciatyvą, daugiau kontroliavo kamuolį ir dažniau lankėsi prie mūsų komandos baudos aikštelės prieigų.

Visgi lietuvės sugebėjo surengti kontratakų ir 67 minutę uždirbo kampinį. Po pakelto kamuolio į baudos aikštelę, atsirado galimybė įmušti, bet kamuolys nuo D. Gailevičiūtės nesėkmingai atšoko vartininkei.

69 minutę realios progos neišnaudojo Moldovos rinktinė. C. Tabur atsidūrė baudos aikštelės centre ir turėjo erdvės smūgiui, bet prašovė šalia vartų. Po poros minučių kontratakoje Violeta Mitul sudrebino skersinį. 75 minutę G. Kaselytė atrėmė prieš ją išbėgusios varžovės smūgį ir išgelbėjo komandą nuo praleisto įvarčio.

Lietuvės bandė spausti Moldovą ir ieškoti galimybių pelnyti įvartį. Visgi pastangos tai padaryti nedavė naudos, o per pridėtą laiką oponentės sugebėjo pelnyti du įvarčius. Po baudos smūgio kamuolys nesėkmingai atšoko nuo A. Mikutaitės į vartus. Dar po minutės kontratakoje pabėgusi C. Tabur įtvirtino savo komandos pergalę.

Atrankos grupės paskutinėse rungtynėse antradienį Kauno NFA stadione Lietuva susitiks su Andoros rinktine.

Po dviejų turų Lietuva taškų neturi ir jau prado viltis patekti į kitą etapą. Moldova iškovojo antrą pergalę. Kitose rungtynėse šeštadienį susitiks Izraelio (3 tšk.) ir Andoros (0 tšk.) komandos.

Antradienį (balandžio 11-ą dieną) Lietuvos futbolininkės žais su Andora.

Preliminariame etape žaidžia 16 komandų, suskirstytų į keturias grupes. Į kitą etapą pateks grupių nugalėtojos ir geriausia antrą vietą užimsianti ekipa.