Tai – ypatinga vieta, kurioje galima nusipirkti vienetinių ir išskirtinių daiktų. Šį kartą DELFI Stilius apsilankė viename iš sostinės centre įsikūrusių antikvarinių salonų. Nustebome, kokių įspūdingų gėrybių čia galima atrasti!

Vos užėjus į šią antikvarinę parduotuvę pasitinka ypatingas kvapas ir stebina gausus lankytojų būrys, kuris susidomėjusiais žvilgsniais nužiūrinėja čia esamus daiktus. Šio salono pardavėja prasitaria, kad žmonės labai vertina sendaikčius ir jei pradeda juos pirkti – negali sustoti.

Ji taip pat pasakoja, kad sendaikčius šis salonas perka aukcionuose arba antikvariniuose turguose. Tokių prekių nusipirkti paprastuose parduotuvėse yra tiesiog neįmanoma.

Pasak jos, moterys labai domisi papuošalais. O jų kainos čia yra labai įvairios: nuo 10 iki 3000 eurų. Paprašius parodyti šią keturženklę sumą kainuojančią relikviją – iš papuošalų dėžutės ji atsargiai ištraukia auksinę apyrankę ir su pasididžiavimu prasitaria, kad šis papuošalas yra 12 karatų aukso ir yra papuoštas prabangiais akmenimis.

Pateikiame nuotraukų galeriją, kurioje galite pamatyti, kokių aksesuarų galima atrasti sendaikčių parduotuvėje ir kokios yra šių išskirtinių papuošalų kainos.

Segė ir klipsai

Segė

Klipsai

Christian Dior segė

18 karatų aukso žiedas su juodu akmeniu. Gėteburgas, 1956 m.

18 karatų aukso žiedas su skirtingų spalvų brangakmeniais

Segė su perlais

18 karatų aukso žiedas su smaragdinio šlifavimo sintetine špinele

„Chanel“ kaklo papuošalas

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)