Oficialiame portrete Melania Trump pozuoja rimtu veidu, sukryžiavusi rankas, apsirengusi klasikinį juodos spalvos švarkelį. Pirštus puošia žiedai su brangakmeniais.

Melania Trump

Šis portretas gal ir nebūtų sukėlęs tiek aistrų, jei ne ankstesni pirmųjų damų portretai. Štai M. Obama tapusi pirmąja dama portretui pozavo apsirengusi juodą klaiskinę suknelę be rankovių, kaklą puošė perlų vėrinys. Ant rankos žibėjo laikrodis.

Tiesa, jos kūno kalba taip pat išraiškinga.

Michelle Obama

Štai Melania – sukryžiavusi rankas, tarsi atsiribojusi nuo žmonių, o Michelle – atsipalaidavusi ir nuleidusi rankas, viena ranka šiek tiek remiasi į stalą. Jos veide – šypsena.

Žinoma, Michelle portretas taip pat sulaukė kritikos. Tuo metu ne vienas ją peikė dėl esą pernelyg apnuoginto kūno.

Kiek panašesnis į Melanios – Nancy Reagan portretas. Nors pastaroji savo portrete šypsosi, kitaip nei Melania, tačiau šiuos portretus sieja viena ta pati detalė – abi pirmosios damos įsiamžino to pačio lango fone.

Nancy Reagan

Portalo Vogue.com teigimu, Melania idėją savo portretui nusikopijavo nuo Nancy. Abi damos ne tik įsiamžino toje pačioje vietoje, tačiau net ir porteto planas toks pat (įamžintos iki pusės, stambiu planu), nesunku pastebėti ir tai, jog abi damos pasirinko tokius drabužius, kuriuos ties kaklu puošia medžiaginiai kaspinai.

Ne kartą už buvusių pirmųjų damų stilių bei kalbų plagijavimą peikta Melania, panašu, ir šį kartą nepraslydo pro užsienio kritikų akis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)