113
Kitas

Avinas

Ši savaitė pasižymės ryžtingais veiksmais, materialios gerovės siekiu ir svarbiais susitarimais.

Savaitės pradžia, Mėnuliui keliaujant Vėžio ženklu – emociškai jautresnė.

Retrogradinei Venerai grįžusi į Žuvų ženklą, norėsis permąstyti kelius, kuriais siekiame sėkmės, skirti daugiau laiko kūrybai, savo hobiui.

Balandžio 6 d. Saturnas Šaulyje pasuks retrogradine kryptimi. Tad kai kurie norės atnaujinti buvusią draugystę, o kai kam gali tekti grįžti prie anksčiau kurtų planų.

Saturno ir Veneros įtampos aspektas perspės apie galimas neplanuotas išlaidas, skatins užsiimančius kūrybine veikla ieškoti ne tik naujų meninių formų, bet ir naujų finansinių šaltinių.

Savaitgalis – aštresnio astrologinio fono. Šeštadienį Saulė bus opozicijoje Jupiteriui. Šiomis dienomis nepatartina aiškintis santykius, priekaištauti ar kritikuoti. Juolab, kad sekmadienį tokias tendencijas stiprins ir Saulės bei Plutono kvadratūra.

Galite būti mažiau linkę įsiklausyti į kitų žodžius – tad stenkitės išvengti nesusikalbėjimo ir nesutarimų Būdami švelnūs ir dėmesingi artimiesiems, kurkite jaukumą namuose, užsiimkite aktyvia fizine veikla, skirkite daugiau laiko sportui. Jums tiktų ir aplinkos pakeitimas, išvykos bei kelionės. Daug meilės, džiugios pavasarinės nuotaikos jums šią savaitę!
113
Kitas

Avinas