„Lygiai prieš 9 mėnesius, mažame miestelyje Lietuvos ir Latvijos pasienyje, po ilgų ginčų, svarstymų ir dvejonių, sukirtome rankomis ir tarėme – darom. Sunku patikėti, kad jau rytoj tai virs realybe“, – džiaugiasi grupės narys Kastytis Sarnickas-Kastetas.

Tačiau vyrai vieningai tvirtina, jog tokiam koncertui jie ruošėsi daug ilgiau, nei kelis mėnesius. „Šiam pasirodymui ruošėmės visą savo gyvenimą. Visą patirtį, energiją ir emociją, kurią sukaupėme per 20 metų grojimo, rytoj atiduosime klausytojams“, – minutes iki koncerto skaičiuoja Donatas Juršėnas-Donciavas. „Esame laimingi ir ramūs – žinome, jog padarėme viską, ką galėjome, kad pateisintume ne tik savo, bet ir fanų lūkesčius.“

Grupės nariai išduoda, kad kartu su jais į sceną lips net 65 profesionalūs atlikėjai ir artistai. „G&G Sindikato“ kūrinius nuspalvins choras „Vilnius“, pritariantieji vokalistai, šokėjai, gyvai grojantys muzikantai, gerbėjai scenoje išvys ir gerai žinomus Lietuvos atlikėjus. „Patiems labai įdomu ir smalsu, kaip viskas atrodys!“ – nekantrauja Kastetas.

Nors tai bus didžiausias koncertas jų karjeroje, „G&G Sindikato“ nariai šio pasirodymo filmuoti ar įrašinėti nesiruošia. „Taip, to, kas įvyks rytoj, daugiau niekur nebeišvysite. Toks koncertas bus vienintelis. Tačiau nusprendėme jo nefilmuoti – tai renginys, kurį reikia patirti gyvai“, – savo pasirinkimą aiškina muzikantai.

„Arena bus pilna, o atmosfera – fantastiška. Be galo laukiame rytojaus. Neabejojame – sugrosime geriausią koncertą savo gyvenime“, – šypsosi muzikantai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)