2000 m. 61 m. aktorius vedė 20 metų jaunesnę A. Jolie, su kuria susipažino 1999 m. filme „Pushing Tin“. Aktoriai ėmė gyventi atskirai 2002 m. birželį, o kitais metais išsiskyrė, informuoja foxnews.com.

„Niekada nesijaučiau jai tinkamu vyru“, – sakė B. B. Thorntonas žurnalui „GQ“. „Oskaro“ laimėtojas sako, kad A. Jolie gyvenimo būdas spindint viešumoje buvo ne jam, o „šalia turtingų ir garsių žmonių jis jaučiasi tikrai nejaukiai“.

Tiesa, B. Thorntonas sako, kad buvusia žmona liko draugai ir pabendrauja kas kelis mėnesius.

2014 m. aktorius teigė interviu „The Hollywood Reporter“ nepasiilgstantis tų beprotiškų laikų, kai buvo vedęs A. Jolie. Tuo metu jie nešiojo ant kaklo po medalioną su vienas kito krauju.

„Žinote, būna tokie medalionai, į kuriuos galima įsidėti senelės nuotrauką ir pasikabinti ant kaklo? Ji nupirko du medalionus. Dažnai tekdavo išsiskirti, nes ji filmavosi filme „Kapų plėšikė Lara Kroft“, aš – „Monstrų puotoje“. Jai pasirodė, kad būtų romantiška ir įdomu, jei įsipjautume pirštą, sumaišytume savo kraują ant medalionų ir nešiotume juos, kaip žmonės nešioja medalionuose sūnaus ar dukters plaukus“, – pasakojo aktorius.

Išsiskyrusi su B. B. Thorntonu, A. Jolie 2005 m. susipažino su B. Pittu filmuojant „Poną ir ponią Smithus“.

2016 m. rugsėjį A. Jolie pateikė skyrybų prašymą po dvejų metų santuokos ir 11-os metų gyvenimo kartu su B. Pittu. Prieš savaitę 52 m. aktoriui buvo panaikinti kaltinimai dėl smurto prieš savo vaikus.

Pranešime spaudai A. Jolie atstovas teigė, jog šešių vaikų motina tuo džiaugiasi, nes jai visada svarbiausia buvo šeimos gerovė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)