Dozė geros nuotaikos, sportiška, žaisminga, lengva, tarsi grįžtame į vaikystę, bet kartu ir elegantiška. Kelionės ir gyvenimo būdas paverčia kosmopolitišką eleganciją kiekvienai dienai. Supratimas ir išmintis pasirinks paprastumą, kuris atspindi harmoningos asmenybės gyvenimą. Dūminis rožinis filtras suteikia naujų pojūčių ne tik jausmams, bet ir spalvų paletei. Šiek tiek nerūpestingumo ir subtilumo, kada laisvalaikio rūbai tinkami ir į darbą.

Kolekciją sudaro trys kapsulės: MORAL POWER, BLUSH PINK, PURITY. Didžiausias mūsų tikslas yra suderinamumas, modernaus pasaulio atspindys ir noras su ypatingu jautrumu pasiūlyti visa, kas geriausia.

MORAL POWER – pirmoji kapsulė, kurioje pamatysite pavasarinę kolekcijos dalį. Pasak dizainerės Violetos Sūdžiuvienės, tai optimistiškas sezonas su tam tikromis minimalizmo interpretacijomis, modernūs siluetai, sodrių spalvų paletė, kai juodos poziciją užima navy.

Tamsias spalvas keičia šviesesni atspalviai, akcentuojamos navy, olive, porcelian, mėlyni atspalviai reprezentuoja jūrą ir dangų, simbolizuoja tikėjimą, išmintį, pasitikėjimą, tiesą.

Olive, žalios spalvos atspalviai – mus supančios gamtos spalvos, simbolizuoja harmonijos jausmą, viltį ir ištvermę.

Porcelian, of white balti atspalviai simbolizuoja švaros, grynumo ir tyrumo jausmą.

V.Sūdžiuvienė akcentuoja, kad negabaritiniai siluetai – tai patogumo ir komforto versija, modernios linijos ir minimalistinės detalės, striukės ir puspalčiai griežtų geometrinių formų, vis dažniau sagas keičia spaudės, reikalaujančios daugiau rankų darbo. Berankoviai švarkai dekoruoti oda.

Naudojami audiniai – modalas, viskozė, specialus lietpaltinis audinys, termobūdu spaustas filas, pasižymintis puikiomis dėvėjimo savybėmis, medvilnė, velta vilna, dvipusis audinys.

Darbo savaitė priverčia susiplanuoti stilingus komplektus kiekvienai dienai biure. Smagu, kada drabužių spintoje kabo tai, ką galite greitai sukomplektuoti. Geras jausmas!

Antra kapsulė BLUSH PINK – rožinio optimizmo terapija – metas išmokti grožėtis ir mėgautis paprastais dalykais. Neskubėti. Nustatyti tikrąją gyvenimo vertę. Vėl aptikti nedidelius lobius, kurie suteikia žavesio, kerų. Skirti laiko sau, atsiduoti intuicijai, patinginiauti, pažaisti.

„Pavasario tendencijos kalba apie komfortą, individualų paprastumą, išryškėja 9-ojo dešimtmečio tendencijos“, – sako dizainerė, pastebinti, kad Pink atspalviai dažnai siejami su moteriškumu, simbolizuoja dėkingumą, įvertinimą, susižavėjimą ir harmoniją.
Šio sezono tendencija „cut-out“ yra jausmingumo, atvirumo detalės. Jos dažnai pasikartoja mūsų modeliuose.

Rožinis suknelių, tunikų, palaidinių ir kelnių kvarcas – neįtikėtina spalva moters garderobe.

Atvira pečių linija ir masyvūs raukiniai šį sezoną ypač pabrėžia gražias kūno linijas. Pavasario hitas – berankovis pailgintas švarkas, atliekantis ne tik liemenės, bet ir švarko ar suknelės funkciją.

Mūsų pasiekimas – gera konstrukcija, kirpimai ir patogios detalės – kišenės, kurios ne akcentuojamos, o turi savo paskirtį.
„Įsitikinkite, kad jaučiatės gerai ir ar tikrai patogu tai, ką dėvite“, – ragina dizainerė.

Trečia kapsulė – PURITY. Vasara, pajūris, išgrynintos spalvos ir dominuojanti balta. Vėjuota paplūdimio suknelė. Balta spalva simbolizuoja švarą ir natūralumą, tyrumą, nepaliestą gamtos grynumą. Architektūrinių formų ir švarių linijų moteriški drabužiai vis labiau priima vyrišką estetiką.

Ryški negabaritinių marškinių tendencija. Marškiniai-suknelė užims šio vasaros sezono lyderio poziciją. Pailginti marškiniai, turintys minimalistinių detalių, plačios kelnės atgaivins 9-ojo dešimtmečio prisiminimus.

Pasak V.Sūdžiuvienės, grįžta viliojanti nostalgija raukiniams, atvira pečių linija, subtili elegancija kiekvienai dienai.

Asimetrija, geometrinės formos, prakirpimai „cut-out“, akcentuota pečių linija, pailgintos detalės ir minimalizmas, organiškai susiliejantis su visuma.

Vėjuotą vasaros dieną nepakeičiamas jaunatviškas apsiaustas su gobtuvu, derantis prie bet kurio kolekcijos modelio, dėvimas iš abiejų pusių. Žaisminga ir praktiška.

Nelieka nepastebėta ir ilga pajūrio suknelė, apnuoginta pečių linija su raukinių juosta. Balta ir fuksijos spalvos nepakeičiamos per atostogas.

Gaivumą leis pajusti ir kolekcijai naudojami audiniai: medvilnė, viskozė, medvilnės ir šilko derinys, modalas, linas. Praktiški audiniai, kurių nesudėtinga priežiūra.

„Mažos smulkmenos gali iš esmės pakeisti bei suformuoti tavo naują įvaizdį. Tai turi prasmę.

Mada, kaip ir istorija, linkusi atsikartoti“, – primena kolekcijos kūrėja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)