Neseniai atlikome eksperimentą Vilniaus dėvėtų drabužių parduotuvėje, kurioje suradome gausybę įdomių stilingų apdarų įvairioms progoms. Šį kartą DELFI Stilius pabandė patikrinti, ar tiesą kalba apie provincijų dėvėtų rūbų parduotuves, ir apsilankė Raseinių dėvėtų drabužių parduotuvėje „Gausa“. Aiškinomės, kas ten slepiasi ir kokių lobių galima atrasti.

Tik įėjus į parduotuvę, puolėme ieškoti prabangių prekės ženklų, ir pavyko rasti tokių kaip „Emporio Armani“, „Guess“. Nusprendėme prie jų sugrįžti kiek vėliau ir ėmėme dairytis kitų stilingų apdarų, tačiau kol vaikštinėjome po parduotuvę, taip vadinamų „vardinių“ drabužių neliko nė kvapo – juos kaip mat išpirko.

Kalbant apie drabužių būklę – čia tikrai yra nemažai tokių, kurie yra kokybiški ir atrodo kaip nauji. Tačiau tokie apdarai kainuoja šiek tiek brangiau. Pavyzdžiui, geros kokybės megztuką galima įsigyti už 15 eurų.

Parduotuvėje radome daug stilingų apdarų ir jais tikrai galima pasipuošti bei susikurti stulbinantį įvaizdį. Įprastai didmiesčių dėvėtų drabužių parduotuvėse stilingiausi ir geriausios būklės drabužiai būna iššluojami, o provincijose ne visi atranda tuos užslėptus perlus, todėl ir pasirinkimas išlieka kiek didesnis. Be to, mažų miestelių gyventojams, įpratusiems važinėti apsipirkinėti į didmiesčius, vertėtų iš pradžių pasityrinėti, ką siūlo jų miestelio parduotuvės.

„Geras! Kokių radau gražių drabužių, net nereikės važiuoti į Kauną apsipirkti“, – garsiai džiūgavo viena pirkėja.

Įsitikinome, kad svarbiausia drabužius būtina derinti prie figūros, o gerą įvaizdį sukurti padėjo tarpusavyje gerai suderintos spalvos ir formos.

Šį kartą jums pristatome 6 drabužių derinius ir parodome, kad mažų miestelių gyventojams toli ieškoti stilingų derinių tikrai nereikia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)