Aušrai Štukytei „Pakartok!“ scenoje teks įsikūnyti į skandalingąją dainininkę Dainą Bilevičiūtę. Vitalijus Cololo suvaidins Baltarusijos prezidentą Aleksandrą Lukašenką, Mariui Jampolskiui burtai lems sukurti aktoriaus Kosto Smorigino personažą.

Aktorė Ineta Stasiulytė scenoje sukurs stilistės Agnės Jagelavičiūtės parodiją. Pamačiusi, kad jai reikės vaidinti vienos žinomiausių šalies moterų, I. Stasiulytė neslėps džiaugsmo. „Vien dėl Agnės verta dalyvauti antrą kartą“, – jau šį vakarą laidoje kalbės praėjusio sezono „Pakartok!“ nugalėtoja. Išvydę kaip aktorei seksis parodijuoti šią garsią moterį, žiūrovai dar kartą įsitikins, jog I. Stasiulytė parodijos žanre yra sunkiai pralenkiama.

„Man patinka, jog ji yra konkreti, nebijo būti savimi, griežtai ir aiškiai dėlioja savo mintis. Nieko nebando pagražinti ir tas man labai artima“, – apie A. Jagelavičiūtę kalbės I. Stasiulytė. Įsijausti į A. Jagelavičiūtę „Pakartok!“ dalyvei padėjo daugybė peržiūrėtų interviu. „Agnė – be galo elegantiška moteris ir labai graži“, – komplimentų negailės aktorė.

Ineta Stasiulytė vaidina Agnę Jagelavičiūtę

I. Stasiulytė, stengdamasi atkartoti tam tikrą žmogų, itin gilinasi ne tik į vidinį to žmogaus pasaulį. Pasak „Pakartok!“ žvaigždės, norint patirti Agnę, reikia įsigilinti į jos fiziologiją. „Pas ją yra nosies laikymas – kalbant ir dėliojant mintis reikia turėti omenyje nosį. Tada nosis pereina į kitą garsą. Visą tą reikia suvaldyti vienu metu“, – jau šį vakarą, 20 val. per TV3 kalbės I. Stasiulytė.

Tik išvydęs A. Jagelavičiūtės parodiją, M. Katleris iš juoko kris ant stalo. Daugeliui televizijos žiūrovų pro akis nepraslydo įvykis, kuomet alkoholio padauginusi A. Jagelavičiūtė pramogų pasaulio apdovanojimų metu reikalavo, kad į sceną užliptų M. Katleris. Šis įvykis taip pat bus prisimintas „Pakartok!“ scenoje.

„Vėl teks girti. Minuso jokio neįžiūrėjau. Buvo nerealu, tas visas kalbėjimas, visi priežodžiai, kurie būna tik pas Agnę. Pagauta visa maniera – jos paklausi apie gyvenimą, o ji baigia apie stilių“, – pagyrų negailės M. Katleris.

„Viskas iki kaulų smegenų, iki plaukų galiukų... Pagautas jos mąstymas, balso tembras, judesiai... Aš neturiu žodžių. Čia jau ne „Pakartok!“, atrodo, kad gyvenate jos gyvenimą“, – liaupsėmis A. Jagelavičiūtės parodiją apipils K. Kazlauskaitė.

Parodijų šou „Pakartok!“ jau šį vakarą, 20 val. per TV3!

Šaltinis
Temos
Draudžiama Klubas.lt paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur, taip pat platinti mūsų medžiagą be sutikimo. Jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Klubas.lt kaip šaltinį.
www.klubas.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)