1. Čiužinys

Svarbu nepamiršti, kad būtent prie čiužinio visų pirma skuba į jūsų namus patekę ilgapirščiai, taigi ten dėti pinigus jokiais būdais negalima.

2. Skalbinių krepšys

Net jei jums atrodo, kad niekam nėra malonu raustis po nešvarius drabužius, jūs esate neteisūs, nes pamirštate apie vagis. Patikėkite, šie nedorėliai kuo puikiausiai nutuokia, kad būtent skalbinių krepšiuose žmonės būna linkę slėpti santaupas, rašo vorply.com.

3. Stalčiai

Komodų, spindų ir pačių įvairiausių spintelių stalčiai patenka į privalomų patikrinti vietų sąrašą. Taigi pinigų ten dėti nederėtų, net jei jie yra rakinami: vagys dažniausiai būna apsiginklavę laužtuvais ir atsuktuvais.

4. Sodas ar kiemas

Nors dažnam mintis užkasti vertingus daiktus ar pinigus į žemę gali pasirodyti itin originali, svarbu nepamiršti apie lietų, sniegą, kaimynus ir duobutes iškasti mėgstančius naminius gyvūnus.

5. Pirkinių krepšiai

Vagys gali pagriebti jūsų krepšius nė nepažvelgę į jų turinį tam, kad į juos sudėtų kitus jų dėmesį patraukusius daiktus. Taigi jei pinigus padėsite į pirkinių krepšį, neabejotinai suteiksite nedorėliams progą papildomai pasidžiaugti.

6. Rėmai

Tikėtina, kad pinigų slėpimo triuką rėmuose esate matę populiariuose filmuose. Būtent dėl šios priežasties šis variantas kuo puikiausiai žinomas ir ilgapirščiams.

7. Nepakankamai gerai pritvirtintas seifas

Seifas pinigams saugoti – puikus pasirinkimas, tačiau svarbu nepamiršti, kad šį pamatęs vagis būtinai pamėgins išsinešti seifą su visu turiniu iš namų. Taigi jei jį galima išnešti, prarasite tiek seifą, tiek ir jo turinį.

8. Piniginės ir rankinės

Apie šį variantą neverta nė kalbėti, tačiau žmonės vis dar kartais taip elgiasi.

9. Virtuvės stalviršis

Nors šis variantas taip pat gali pasirodyti neblogas, vis tik galioja ta pati filmų taisyklė: jei tai buvo parodyta, tai bus žinoma ir įsilaužėliams.

10. Šaldytuvas ar šaldiklis

Nors šis variantas nėra pats blogiausias, vis tik tikimybė, kad nekviesti svečiai patikrins šiuos buities prietaisus, jei tik turės papildomo laiko, labai didelė.

11. Siuvimo reikmenų dėžutė

Vėl gi šis variantas nėra beviltiškiausias, tačiau neretai filmuose matome, kaip pagyvenusi dama ar namų šeimininkė slepia ten pinigus. Taigi nenustebkite, kad jums atostogaujant namus atidžiai patikrinę ilgapirščiai ras laiko ir patyrinėti siuvimo reikmenų dėžutę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)