Tiesa, progų pasipuošti merginai netrūksta, viena jų – jau netrukus. Mergina žengs podiumu, demonstruos Paulos Poderytės vestuvinių ir proginių suknelių kolekciją.

„Paulos sukneles demonstruosiu ne pirmą kartą, – su DELFI bendraudama šyptelėjo mergina. – Įdomu, nes šiaip tokios suknelės nesivilkčiau, tai įdomi patirtis – pažiūrėti, koks jausmas apsivilkti vestuvinę suknelę.“

Ir nors podiumas Marijai – ne naujiena, ji neslepia: „Be proto bijau, kartais iš tos baimės net žandai dreba“.

Pasidomėjus, apie kokią nuotakos suknelę pasvajoja pati mergina, ji ilgai nesvarstė: „Turėtų būti ilga, pabrėžianti figūrą, tačiau tuo pačiu ir laisvai krentanti“.

Marija Randers Paulos Poderytės suknelių pristatymo metu

Tiesa, Marija ne iš tų, kurios nuo vaikystės iki smulkmenų planuoja, kad vestuvių dieną virs tikra princese. „Visuomet buvau labiau berniukiška, nelabai man tai rūpėjo, tik paauglystėje pradėjau domėtis mada, kosmetika ir grožiu“, – atviravo mergina, tačiau pabrėžė, kad mėgsta subtilumą, tad jos vestuvinė suknelė tikrai bus klasikinė, o ne ryškiaspalvė ir ekstravagantiška.

Su DELFI mergina bendravo besimatuodama vieną iš Paulos kolekcijos suknelių, tačiau prasitarė, kad jos spintoje daugiau džinsų ir sportinių batelių, o ne elegantiškų apdarų.

„Žinoma, kai reikia kažkur išeiti, pasipuošti, tai tada renkuosi sukneles. Net ir su mama dažnai apsikeičiame, tiksliau, aš iš mamos dažnai pasiskolinu, – nusijuokė M. Randers. – Nesu iš tų, kur galvoja, kad negalima suknelės antrą kartą dėvėti, juk užsidėjus kokį kitą aksesuarą ta pati suknelė gali visai kitaip atrodyti. Mama visada labai geranoriškai pasidalina suknelėmis ir su manimi, ir su pusseserėmis.“

Marija Randers
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (106)