Kaip tik tada, kai profesorius R. Kelly dalijosi įžvalgomis apie Pietų Korėjos prezidentės Park Geun-hye nušalinimą nuo valdžios, į kabinetą, iš kurio jis kalbėjo, pasišokinėdama įėjo mažametė jo dukrelė Marion.

Vėliau profesorius paminėjo, kad paprastai duodamas interviu, kabineto duris užsirakina, rašo theladbible.com.

Kalbėdamasis su „Wall Street Journal“ jis pasakė: „Kai tik atsidarė durys, ekrane išvydau [dukros] atvaizdą. Tą dieną jos nuotaika buvo pakylėta, nes buvo grįžusi iš šventinio renginio.“

Buvo galima pastebėti, kaip priešais kamerą sėdintis R. Kelly stengiasi nemačiom pastumti Marion į šoną. Po akimirkos sąmyšio tik padaugėja, nes į kabinetą „įvažiuoja“ jaunesnioji profesoriaus atžala – aštuonių mėnesių Jamesas.

R. Kelly sako tada supratęs, kad situacijos nebesuvaldys.

Kaip tik tą akimirką į kabinetą paskui abu vaikus atskubėjo profesoriaus žmona. Jai pavyko išvesti mažylius ir palyginti greitai pasišalinti.

Šio chaotiško interviu vaizdo įrašas BBC „Facebook“ puslapyje buvo peržiūrėtas net 84 mln. kartų, o pati žinia apie komišką situacija akimirksniu apskriejo pasaulį.

Kai interviu buvo baigtas, žurnalistas Jamesas Mernendezas pasakė: „Viskam yra pirmas kartas. Manau, jūs taip pat turte vaikų, kuriems esate reikalingi!“

Nors dėl incidento per interviu profesorius R. Kelly iš pradžių jautėsi nepatogiai, netrukus sugebėjo į jį pažvelgti su humoru.

Jis prisipažįsta, kad pirminė nuostaba staiga virto džiugesiu, kol galop apėmė meilės vaikams jausmas.

„Vaizdelis buvo labai mielas. Peržiūrėjau vaizdo įrašą, kaip ir visi kiti, ir manau, kad jis išties nuotaikingas“, – sakė R. Kelly.

Profesorius pridūrė, kad po žymiojo interviu įjungė telefono skrydžio režimą, kad kuo mažiau žinotų apie reakciją socialiniuose tinkluose.

„Nė nemėginu žvalgytis po „YouTube“, „Reddit“ ar dar kokias nors svetaines“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)