„Šio kostiumo autorius yra Driule XL. Prieš ketverius metus jis man sukūrė ši kostiumą specialiai mūsų bendram pasirodymui, – DELFI pasakojo N. Šiaudikytė. – Po to ne kartą mačiau kažką vilkint kažką labai panašaus ar identiškai nukopijuoto. Bet pirmoji buvau aš. Čia neuzpatentuosi ir nežinau, kodėl žmonės mėgsta atrodyti taip, kaip kažkas jau atrodė. Asmeniskai aš nesirengčiau antrą kartą tokio ryškaus kostiumo.“

Panašiu kostiumu scenoje dar 2015-aisiais buvo pasirodžiusi ir Eglė Jakštytė.

K. Juodzevičiūtės vadybininkė Silvija Jaunienė tikino nė nežinojusi, kad tokiu kostiumu scenoje jau buvo pasirodžiusios kitos atlikėjos. „Reali situacija buvo tokia, kad sukomės iš situacijos. Sulaukę komentarų jog esame balti, kaip 2015 metais „Eurovizijoje“ dalyvavę belgai, ieškojome kardinaliai kitokio varianto, tačiau nė vienas stilistės variantas mums netiko“, – pasakojo S. Jaunienė.

Anot jos, rezultatas netenkino: „Iš vakaro atvykę paskutiniam primatavimui, išsirinkome geresnį variantą iš blogų. Kad scenoje tokius rūbus jau dėvėjo N. Šiaudikytė ir E. Jakštytė, nežinojome. Kotrynai ir komandai šis įvaizdis pasirodė įdomus, bet pamatę vaizdą ekrane visa komanda gailėjomės priimto sprendimo, taigi kituose pasirodymuose likome prie futuristės baltos aprangos, kaip ir buvo planuota nuo pat pradžių“.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)