Klubo šaltinio duomenimis, futbolo specialistas iš Prancūzijos nutarė nepratęsti savo sutarties su „Arsenal“, kuri baigiasi 2017 metų vasarą. Beje, „Arsenal“ savininkai treneriui siūlė naują dvejų metų kontraktą.

Komandos vadovybė dar nežino apie A. Wengero sprendimą, kuris apie tai pasakė tik savo treniruojamiems futbolininkams.

67-erių metų A. Wengeras klubą „Arsenal“ treniruoti pradėjo 1996 metais. Per 21-erių metus jis su auklėtiniais tris kartus tapo Anglijos „Premier“ lygos čempionu, po šešis sykius iškovojo Anglijos taurę ir Supertaurę.

Šį sezoną „kanonieriai“ po 26-ių turų su 50 taškų užima penktą turnyro lentelės vietą (15 pergalių, 5 lygiosios ir 6 pralaimėjimai).

Čempionų lygos turnyro ketvirtfinalio pirmose rungtynėse vasario 16-ą dieną „Arsenal“ triuškinamai pralaimėjo Miuncheno komandai „Bayern“ (Vokietija) rezultatu 1:5 ir kovo 7-ą dieną Londone bandys siekti revanšo.

Arseno Wengero kritikai
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)