Penkias minutes sąmonės netekusiam futbolininkui aikštėje buvo suteikiama pagalba, o po to jis ant neštuvų buvo nuneštas į greitosios pagalbos automobilį. Pagalbinėse stadiono patalpose F. Torresas atsigavo. Laimė, kad prie nukentėjusio laiku prišoko bendraklubiai, kurie pražiodė sąmonės netekusį F. Torresą ir ištraukė užkritusį liežuvį.

Visą naktį F. Torresas praleido ligoninėje. Po tyrimų paaiškėjo, kad žaidėjas labai rimtų sužeidimų atrodo išvengė.

„Visiems labai dėkoju už rūpestį ir palaikymo žinutes. Tai buvo tik išgąstis. Tikiuosi sugrįžti labai greitai“, – pasirodė žinutė F. Torreso socialinio tinklo „Twitter“ profilyje.

Penktadienį F. Torreso laukė kiti medicininiai tyrimai.

Fernando Torres il est mort ou quoi ? 😱😱😱😱😱😱. Gimenez n'en peut plus ,son état est très critique.#AnimoElNino #DEPATM pic.twitter.com/zqZjvsfR9L
— Xander (@jssxander) March 2, 2017

Penktadienį futbolininkas jau buvo išleistas iš ligoninės. Gydytojai jam rekomendavo dviejų dienų poilsį. Atlikta kaklo srities magnetinio rezonanso tomografija jokių pažeidimų neužfiksavo.

Fernando Torres est Ok 👌 ( @adriancandal )

pic.twitter.com/ogv4r4Fv0c
— Xander (@jssxander) March 3, 2017

Rungtynės tarp „Atletico“ ir „Deportivo“ ekipų baigėsi lygiosiomis 1:1.

F. Torresas su Ispanijos rinktine dar du kartus tapo Europos čempionu, o su Londono klubu „Chelsea“ 2011-2012 metų sezone laimėjo UEFA Čempionų lygos turnyrą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)