D. Viliušis atrankos kovoje 10:0 įveikė ukrainietį Dzmitro Jurvaką, tačiau tokiu pat rezultatu 0:10 nusileido Dukvachai Abubakarovui iš Rusijos. Paguodos imtyje D. Viliušis ant menčių paguldė Aleksandrą Timčenką iš Latvijos, o dvikovoje dėl bronzos medalio nugalėjo vilnietį Nikitą Gerasimovą.

D. Pauliuščenka burtų valia pateko į ketvirtfinalį, kur atkaklioje imtyje privertė pasiduoti lenką Jakubą Szymulą (6:2). Pusfinalyje raseiniškis neprilygo rusui Artūrui Maifonovui (0:10), tačiau kovoje dėl bronzos nepaliko vilčių tadžikui Alešerui Nazmudinovui (10:0).

Turnyre penktą vietą užėmė Gytis Jovaiša (66 kg, 11 dalyvių).

Abu prizininkus varžyboms ruošė treneris Valdas Grišius.

Turnyre dalyvavo 56-i imtynininkai iš 13-os valstybių: Švedijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos, Ukrainos, Tadžikistano, Lenkijos, Vokietijos, Kolumbijos, Prancūzijos, Vengrijos, Latvijos ir Lietuvos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)