Jei jūsų neapleidžia mintys apie galimą antrosios pusės neištikimybę, laikas sužinoti, kokie ženklai potencialiai jį ar ją išduoda.

Išdavystę patyrę asmenys dalinasi ženklais, į kuriuos būtina atkreipti dėmesį, kai tik apima nerimas dėl galimai į kairę nusukusio partnerio, rašo „The Independent“.

Vienas dažniausiai pasitaikančių ženklų – itin slepiamas ir uoliai saugomas mobilusis.

„Kai ji išreiškė norą paimti mano telefoną, sutikau, tik iš pradžių paprašiau, kad ji parodytų savąjį – atsakymas buvo griežtai neigiamas“, – asmenine patirtimi dalijosi vienas iš neištikimybę patyrusių vyrų.

Neturėtų likti nepastebėti ir atvejai, kai žmogus meluoja, kur tam tikru metu yra. „Šešis kartus antrosios pusės man melavo, kur jie yra, – pasakojo kitas atvirauti sutikęs asmuo. – Penkis iš jų tai buvo neištikimybė, šeštąjį man buvo renkama dovana Valentino dienos proga.“

Dar vienas itin reikšmingas ženklas, su neištikimybe iš arti susidūrusiųjų nuomone, – tai partnerio jums metami įtarimai dėl neištikimybės. „Visi santykiai, kurie nutrūko, nes sužinojau apie partnerio neištikimybę, turėjo vieną bendrą bruožą – buvau pati dažnai kaltinama neištikimybe“, – patirtimi dalijosi moteris.

„Pastarąjį kartą, kai susidūriau su neištikimybe, iš manęs buvo atimtas telefonas ir ji surengė man apklausą dėl visų merginų, su kuriomis kalbėjausi“, – panašią istoriją pasakojo kitas pašnekovas.

Dar būtų galima ganėtinai užtikrintai teigti, kad tais atvejais, kai partneris jus išvadina bepročiu ar beprote, sunerimti būtų pats laikas.

„Jis mane išvadindavo beprote kiekvieną kartą, kai tik jo elgesys man pasirodydavo įtartinas. Kol jam vis pavykdavo mane paskandinti abejonėse, jis jautė mažesnę tikimybę būti pagautas“, – asmenine patirtimi dalinosi apgauta moteris.

Akivaizdu, kad esminis elgesio pasikeitimas turėtų būti vertinamas kaip ženklas, į kurį būtinai vertėtų atkreipti dėmesį, ypač tais atvejais, kai partneris tampa atitolęs ar staiga jo ima nebedominti fizinis artumas.

„Galiu pasakyti, kad jis vis labiau nuo manęs tolo“, – patvirtino su neištikimybe susidūręs pašnekovas. „Mylėdavomės kiekvieną naktį, kartais net kelis kartus per dieną. Staiga ji prarado susidomėjimą, subtiliai mane atstumdavo, jei tik mėgindavau daryti ką nors daugiau nei pakštelėti į žandą, – šią teoriją patvirtino kitas pašnekovas. – Manau, tai žeidė labiausiai, skaudu, kai atstumia žmogus, kuris tavęs trokšdavo labiau nei ko kito gyvenime.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (83)