Nacionalinio transliuotojo eteryje pasirodžiusios merginos atrankas vedė ir pasipuošusios klasikiniais kostiumėliais, ir drabužėliais vos pridengdamos it nulietas kojas ar jas net demonstruodamos iš po puikiai persišviečiančių sijonų.

Nė vienai iš merginų eteris nebuvo naujiena, tačiau „eurovizinių“ atrankų žiūrovams toks duetas buvo tikra staigmena. Dar nė karto lietuviškų atrankų istorijoje jų vedėjomis nebuvo tapęs merginų duetas.

Antradienio vakarą LRT studijoje vyko paskutinis išankstinis filmavimas, kurį televizijos žiūrovai išvys jau šį šeštadienį, kovo 4-ąją. Kitą šeštadienį, kovo 11-ąją, atrankos persikels į Klaipėdą.

Tiesioginio eterio iš „Švyturio“ arenos metu bus išrinktas Lietuvos atstovas „Eurovizijoje“, kuris savo jėgas Kijeve vyksiančiame konkurse bandys jau gegužės viduryje.

DELFI kviečia prisiminti Ievos ir Gabrielės įvaizdžius, kuriuos jos pademosntravo jau nuo sausio vykstančiuose filmavimuose. Ryškiai raudonos suknelės ar kostiumėliai, peršviečiami sijonėliai, pūkuoti bateliai ar asimetriniai kirpimai. Kuris merginų įvaizdis Jums patiko labiausiai?

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)