Konkurencinę kovą oponentams pralaimėjęs futbolininkas, veikiausiai, karjerą tęs „Jonavos“ ekipoje.

„Matėme, kad Klaudijui sunkiai sekasi kovoti dėl vietos pagrindinėje komandoje, o tuo metu atsirado ir „Jonavos“ klubo pasiūlymas, tad nusprendėme netrukdyti“, - sprendimą komentavo sporto direktorius Virmantas Lemežis.

Priminsime, kad po sutarties pasirašymo pat K. Upstas neabejojo didele konkurencija, tačiau minėjo, jog jei jos neatlaikys - galės kaltinti tik save.

Ar bus ieškoma pamaina į K. Upsto vietą, V. Lemežis neatskleidė.

„Trakų“ klubas dėkoja futbolininkui už įdėtas pastangas bei linki sėkmės ateityje.

„Riteriai“ naują A lygos sezoną pradės jau šį penktadienį 19.30 val. Vilniaus „Sportimos“ manieže. Pirmu varžovu bus „Stumbro“ klubas.

„Kauno Žalgirį“ papildė serbas N. Belanas

„Kauno Žalgirio“ komanda stiprina vartininkų poziciją. Šį sezoną komandos vartus gins serbas Nemanja Belanas. 23-ejų futbolininkas į Kauną persikėlė iš Kėdainių „Nevėžio“ ekipos, kurią praėjusį sezoną treniravo naujasis „Kauno Žalgirio“ treneris Vitalijus Stankevičius.

Prieš persikeldamas į Lietuvą N. Belanas patirties sėmėsi Belgrado „Partizan“ (Serbija) futbolo akademijoje ir atstovavo sostinės komandai „Sindjelic“. Atvykęs į mūsų šalį, be jau minėtos Kėdainių „Nevėžio“ komandos, vartininkas vieną sezoną praleido „F.B.K. Kauno“ ekipoje.

Praėjusį sezoną I lygos pirmenybėse vartų sargas iš Serbijos buvo svarbus „Nevėžio“ ramstis ir savo komandos vartus gynė net 26-iuose susitikimuose.

Su "Kauno Žalgirio" klubu jis pasirašė vienerių metų sutartį.

Šaltinis
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)