Reikės:

1 st. kefyro,
1 kiaušinio,
3 v.š cukraus,
miltų (kad gautųsi ganėtinai tiršta tešla apie 0,7 st.)
2 obuolių,
2 a.š. cinamono,
0,5 a.š. sodos.

Obuolius nulupti, supjaustyti gabalėliais, apiberti cinamonu ir 1 a.š. cukraus.

Kefyrą sumaišyti su soda. Kiaušinius išplakti su cukrumi, pilti kefyrą, berti miltus ir gerai išmaišyti. Galiausiai sudėti obuolius, išmaišyti.
Kepti įkaitintoje keptuvėje (su aliejumi), kol gražiai paskrus, labai skanu su mėlynių uogiene. Skanaus!

Agnė R.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)