Paskutinius bilietus į kovo 3 d. „Compensa“ koncertų salėje Vilniuje vyksiantį „Postmodern Jukebox“ koncertą dar galima spėti įsigyti.

Garsiausia „Metallica“ baladė

Dainos „Nothing Else Matters“ originali versija buvo išleista 1992 m. Baladė buvo trečiasis singlas, pristatęs taip vadinamą „juodąjį“ „Metallica“ albumą ir netrukus tapo vienu iš sėkmingiausių grupės hitų. Pasak pačių muzikantų, „Nothing Else Matters“ galėjo taip ir likti neįrašyta, nes dainą sukūręs grupės lyderis James Hetfield nemanė, kad ji verta dėmesio. Tik po ilgų būgnininko Lars Ulrich įkalbinėjimų buvo nutarta, kad „Nothing Else Matters“ bus įtraukta į albumą. Dainą lydėjo didžiulė sėkmė ir šiandien ši baladė yra tapusi savotiška „Metallica“ vizitine kortele, be kurios atlikimo nepraeina nė vienas koncertas.

Atgimė retro stiliumi

Anksčiau retro muzikos virtuozai „Postmodern Jukebox“ buvo įrašę „Radiohead“, „Soundgarden“ ir kitų roko grupių kūrybos dainas, tačiau atlikti metalo stiliaus baladę ryžosi pirmą kartą. Šiam tikslui buvo pasikviesta jauna, sulaukusi vos 15-os metų, karjerą tik pradedanti džiazo dainininkė Caroline Baran. Ši atlikėja buvo atrasta kasmet „Postmodern Jukebox“ organizuojamų jaunųjų talentų atrankų metu.
„Postmodern Jukebox“ pasirodymą Vilniuje pristato didžiausias Baltijos šalių koncertų rengėjas „Live Nation Lietuva“, netrukus pakviesiantis į amerikiečio dainininko i Jason Mraz ir britų atlikėjo Tomo Odello koncertus Vilniuje, tradiciškai rengiamus festivalius „Summer In The City“ ir „Radistai Village‘17“, Trakų pilyje vyksiantį rokerio Alice Cooper šou ir į didžiausiu 2017-ųjų renginiu Baltijos šalyse pretenduojjantį tapti Robbie Williams koncertą sostinės Vingio parke.

„Postmodern Jukebox“ kartu su Caroline Baran – „Nothing Else Matters“:

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)