Atsisveikinti su V. Martišiūte atvyko ir ją į didžiąją sceną atvedęs grupės „Studija“ vienas įkūrėjų ir jos siela Stepas Januška bei geru draugu pastaruoju metu tapęs grupės „Patruliai“ dainininkas Algirdas Radzevičius.

S. Januška prisiminė, jog V. Martišiūtė su grupe „Studija“ koncertavo apie dešimt metų. „Ji buvo guvi, žavi, linksma, darbšti, talentinga. Tokia ji amžinai ir išliks mūsų, jos bičiulių, draugų, prisiminimuose. Mes praleidome daug nuostabių akimirkų, turėjome daug kūrybiškų momentų. Gaila, kad jos nebėra, bet ji visada bus gyva mūsų prisiminimuose“, – V. Martišiūties žūties sukrėstas buvo S. Januška.

„Patrulis“ A. Radzevičius teigė, jog su V. Martišiūte koncertuoti neteko, tačiau ji pastaruoju metu buvo labai gera draugė. „Mūsų draugų kompanija buvo bendra“, – paaiškino A. Radzevičius.

V. Martišiūtė artimai bičiuliavosi su Irena Starošaite ir Žilvinu Žvaguliu, o šie yra puikūs A. Radzevičiaus šeimos draugai, todėl ir susibūrė bendra kompanija. „Vasarą pas ją daug laiko praleisdavome, juk Klaipėdoje, pajūryje, gyveno. Kartu praleistas laikas buvo labai įspūdingas, aš ją labai šviesiai prisimenu, sunku patikėti, kas jos nebėra, sunku ką nors dabar pasakyti. Mums ją prisiminti visada bus labai gera, nes ji tikrai niekada neleisdavo liūdėti“, – kalbėjo A. Radzevičius.

Jis įsidėmėjo ir kunigo per pamokslą pasakytus žodžius, jog negalima smerkti žmogaus, kuris taip pasielgė su Vilma. „Teisti tikrai negalime. Mes nežinome, kas buvo to žmogaus galvoje, mes ne teisėjai. Bet tai yra baisu. Nežinau, kaip vertinti šią situaciją. Kiek reikėjo mylėti moterį ar jos geisti, kad ryžtis tokiam žingsniui. Tikrai sunku apie tai kalbėti. Aš jo neteisiu, jo nepažinojau, tegul jį teisia Dievas, o Vilma tegul greičiau randa ramybę“, – padarytą nusikaltimą sunkiai suvokė A. Radzevičius.

Laidotuvių akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (33)