Fanai tęsė savo užgauliojimus nepaisydami teisėjo įspėjimo ir pranešėjo prašymo. Vienu momentu jie net išvyniojo plakatą su rasistinio pobūdžio žinute, tačiau ši buvo greitai prižiūrėtojų pašalinta.

Po 90 minučių žaidimo E. Luizas parodė „Rad“ gerbėjams vidurinį pirštą ir „Partizan“ emblemą ant marškinėlių. To pakako, kad aikštėje užvirtų aistros, į kurias įsivėlė abiejų komandų žaidėjai.

Vis dėlto E. Luizas neišlaikė tos psichologinės naštos ir palikdamas aikštę braukė ašaras nuo veido. Komandos draugai stengėsi jį paguosti apkabindami, šilto palaikymo brazilas sulaukė iš ekipos vartininko Filipo Kljajičiaus.

Evertonas Luizas

„Rasistinius užgauliojimus kenčiau visas 90 minučių. Mane nuvylė ir namų aikštės žaidėjai, juos palaikę. Jie visi mane atakavo“, – žiniasklaidai kalbėjo po rungtynių E. Luizas.

„Noriu tai pamiršti kaip galima greičiau. Myliu Serbiją ir jos žmones, todėl verkiau. Tačiau prašau, sakykite NE rasizmui“, – komentavo brazilas.

E. Luizas žaidžia Serbijoje nuo 2016 metų sausio, kai perėjo iš Šveicarijos lygos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)