Šiuo metu Holivudo garsenybė su vaikais vieši Kambodžoje, kur pristato savo naują filmą. Per interviu „BBC News“ paklausta apie asmeninį gyvenimą, moteris nesuvaldė ašarų.

„Nenoriu daug apie tai kalbėti, pasakysiu tik tiek, kad tai buvo ypatingai sunkus metas, mes šeima ir šeima liksime visiems laikams“, – pareiškė A. Jolie.

„Buvo beprotiškai sunku. Daug žmonių išgyvena kažką panašaus. Buvo sunku visai šeimai“, – teigia aktorė.

Kai rugsėjį A. Jolie pradėjo tvarkyti skyrybų dokumentus, žiniasklaidoje buvo itin detaliai aptarinėjamas klausimas, kam atiteks vaikų globa. Į viešumą iškilo faktas, esą B. Pittas skrydžio iš Prancūzijos į Los Andželą metu nederamai elgėsi su savo vaikais.

Galiausiai sausio pradžioje A. Jolie ir B. Pittas vaikų klausimu rado bendrą kalbą ir pasirašė globos dokumentus.

„Man svarbiausi vaikai – mano vaikai“, – BBC paaiškino aktorė.

„Mes esame ir amžiams būsime šeima, štai kaip bandau su visu tuo susidoroti. Bandau su tuo susidoroti ieškodama būdo, kaip pasirūpinti, kad ši patirtis mus suartintų ir padarytų stipresnius“, – per interviu pabrėžė A. Jolie.

Šeštadienį A. Jolie oficialiai dalyvavo juostos „First They Killed My Father“ premjeroje Kambodžoje. Juosta pasakoja apie gyvenimą Kambodžoje Raudonųjų khmerų valdymo metais vaiko akimis. Aktorei kompaniją palaikė jos atžalos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)