Jau 5-ąją min. Lilio komanda išsiveržė į priekį. Vis dėlto jau 7-ąją min. po mažojo kampinio Simona Grubliauskaitė rezultatą išlygino, o 14-ąją min. Kristina Poškutė išvedė šiaulietes į priekį. Deja, prieš pat pertrauką (20-ąją min.) Prancūzijos ekipa pasižymėjo dar kartą ir išlygino rezultatą.

Rungtynių eigą šeimininkėms perlaužti pavyko tik įpusėjus antrajam kėliniui, kai 29-ąją min. komandos kapitonės raištį iš traumuotos Ramūnės Petrauskaitės perėmusi Jūratė Juodytė po mažojo kampinio sugrąžino „Gintrai-Strektei-Universitetui“ pranašumą. Tašką rungtynėse 32-ąją min. įvarčiu iš žaidimo padėjo Dovilė Kuklienė.

Po šio mačo J. Juodytė įsitvirtino antrojoje vietoje tarp rezultatyviausių čempionato žaidėjų. Septynis įvarčius per ketverias rungtynes pelniusią šiaulietę lenkia tik devynis kartus pasižymėjusi ukrainietė Julija Ševnčenko iš Sumų „Sumčanka“ (Ukraina) ekipos.

Po antrosios turnyro dienos čempionato lydere išliko „Sumčanka“, turinti 20 taškų. Šeštadienį lygiosiomis sužaidę „Gintros-Strektės-Universiteto“ ir „Dundee Wanderers“ (Škotija) klubai turi po 17 taškų.

Sekmadienis – baigiamoji ir lemiama turnyro diena. Jos metu paaiškės ne tik kelialapių į A divizioną savininkės, bet ir visos prizininkės, kuriomis tapti kol kas pretenduoja keturios komandos. „Gintros-Strektės-Universiteto“ riedulininkės sekmadienį kovos su „East Grinstead“ (Anglija) ir „Sumčanka“ komandomis.