Šį kartą mūsų komandai Jūratė Juodytė pelnė 2 įvarčius (8-ą ir 12-ą min.), kartą pasižymėjo Erlanda Nomeikaitė (27-ą min.).

Uždarų patalpų riedulio varžybose už pergales skiriami 5 taškai, už lygiąsias - 2, už pralaimėjimą mažesniu nei 3 įvarčių skirtumu - 1, už pralaimėjimą didesniu skirtumu - 0.

Tad pirmą turnyro dieną „Gintra-Strektė-Universitetas“ pelnė visus įmanomus 10 taškų. Tiek pat surinko Ukrainos „Sumčanka“ ir Škotijos „Dundee Wanderers“.

Ukrainietės pirmą turnyro dieną 4:0 (2:0) sutriuškino Prancūzijos „Lille“ ir 7:2 (3:1) įveikė „Ards Ladies“, o škotės 4:2 (2:1) palaužė Anglijos „East Grinstead“ ir 5:2 (2:1) - „Lille“.

Per paskutines dienos rungtynes „East Grinstead“ įveikė „Partille“ 5:1 (3:0). Tai reiškia, kad anglės po pirmos varžybų dienos turi 6 taškus, o prancūzės, švedės ir airės nė vieno.

Šeštadienį 12.20 val. „Gintros-Strektės-Universiteto“ riedulininkų laukia itin svarbi dvikova su „Dundee Wanderers“, o 18.20 val. šiaulietės susitiks su Lilio komanda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)