aA
Kai norisi sočiai ir užtikrintai.
© Shutterstock

Produktai:

žiupsnelis džiovintų čiobrelių,
700 g bulvių,
1 didelis svogūnas,
100 g kumpio,
100 g rūkyto sūrio,
1 kiaušinis,
2 šaukštai miltų,
4 šaukštai aliejaus,
1 šaukštas smulkintų žalių krapų ir petražolių,
druskos – pagal skonį.

Kaip gaminti:

1. Svogūną nulupkite, susmulkinkite, sūrį ir kumpį supjaustykite nedideliais kubeliais. Bulves sutarkuokite burokine tarka, sudėkite į kiaurasamtį ir nuspauskite masę su šaukštu.

2. Sumaišykite bulves miltais, kiaušiniu, svogūnais, kumpiu, sūriu, žalumynais, druska ir pipirais.

3. Keptuvėje įkaitinkite 1 šaukštą aliejaus. Šaukštu dėkite tešlą į keptuvę, blynus apkepkite po 3–4 min. iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

4. Štai ir iškepti bulviniai blynai su kumpiu.

Skanaus!

Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.