Jei trumpai, tai viskas, ką apie jį žinojome, buvo tai, kad jis valdė vieną iš Naujosios Vilnios kiemų, o kai jį šerianti moteriškė per didžiuosius šalčius nusprendė jo pasigailėti ir įsileido į namus, Lučiano sočiai papietavęs ir išsimiegojęs sumąstė, kad jam reikia grįžti į kiemą tvarkyti reikalų, o močiutei nepanorus jo išleisti, jis jai iškaršė kailį. O dabar pamirškit, ką skaitėt ir susipažinkite su tikruoju Lučianu, sugrįžusiu į doros kelią!

Į „Naminukų“ globą jis pateko dėl to, kad buvo toks susivėlęs, kad po „kaltūnais“ pradėjo šusti oda, ir skubos tvarka reikėjo jį nuskusti, o grįžti į savo teritoriją su tokia nuo šalčio nesaugančia šukuosena jis negalėjo. Paaiškėjo, kad Lučiano buvo nekastruotas, todėl dar ir kastravome, o po šios procedūros susitvarkė ir kiti reikalai.

Lučiano, atsikratęs jo kraują kaitinusių hormonų, tapo tarsi šilkinis, nustojo žymėti teritoriją ir nusprendė, kad nei gundančios patelės, nei reikalai kieme negali būti muštynių priežastis. Panašu, kad už praeities įvykius jis jaučia gėdą, todėl dabar visiems atėjusiems svečiams bando pranešti savo žinią, apie tai koks jis mielas, ir apsikabinęs svečio koją priekinėm letenytėm prisiglaudžia ir žiūri tiesiai į akis, lipa ant kelių, glaustosi ir bučiuoja. Jei netikit, atvykit susipažinti ir pamatysit, kad jis ne tik karališkai gražus, bet ir unikalus savo būdu!

Tikim, kad jo vieta – ne rajono kiemai, o tikri namai. Jeigu susižavėjote puikiuoju Lučiano ir galite padovanoti namus šiam nuostabiam katinui, skambinkite „Naminukams“ tel. 8 648 30077 (Vilnius)!