Pusryčiai:

100 g liesos varškės, stiklinė kefyro arba šilto pieno.

Priešpiečiai:

Riekelė duonos, plonai užtepta sviestu, kavos puodelis su šaukšteliu medaus.

Pietūs:

150 g mėsos, puodelis sultinio, šaukštas virtų ryžių.

Pavakariai:

Didelis žalias obuolys arba apelsinas. Galima pakeisti šviežiai spaustomis sultimis.

Vakarienė:

Liesas kefyras su šaukšteliu medaus ir stiklinė šilto pieno.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)