„Taip, tu. Tu, kuri mėgina manęs nepastebėti, kai mes prasilenkiame bėgdamos. Tu, kuri negali atsigauti nuo dusulio. Tu lėta, tau sunku kvėpuoti, ir tavo mėginimai judėti kelia gailestį.

Tu negali be sustojimo bėgti ilgiau nei dešimt minučių ir nuolat sustoji, kad gurkštelėtum vandens. Prakaitas nuo tavęs teka upeliais, ant tavęs neliko nei vienos sausos vietos. Tu išgręžta kaip citrina ir stengiesi su niekuo nekalbėti. Noriu, kad žinotum vieną dalyką: tu – NUOSTABI!

Jeigu tu bent akies krašteliu į mane pažvelgtum, negalėtum nepastebėti gilios pagarbos ir susižavėjimo, kurį jaučiu tavo atžvilgiu. Tu pradėjai pokyčius, kelias iki kurių verčia krūptelėti net mane. Įveikusi šį kelią dovanų gausi naują sveikatą, naują išvaizdą, pasitikėjimą savimi ir visiškai naują tau laisvės jausmą. Prisimink, kad viskas, ką tu darai šiandien, yra verta rytojaus rezultato!

Tavo pokyčiai jau pradeda palaipsniui matytis: nebenori ir nebegali gulėti kaip ištižėlė ant sofos, kiekvienas tavo sunkus atsidusimas palengvina sekantį, kiekvienas judesys svajonės link, kiekviena treniruotė ir kenksmingo maisto atsisakymas artina tave prie geresnės tavo pačios versijos. Prie tos gražios ir sveikos merginos, kuri žino, kad nėra nieko neįmanomo.

Man tu esi didvyrė. Jeigu tu bent kelioms minutėms ištrauktum iš ausų ausines ir apsižvalgytum, tai pastebėtum, su kokiu susižavėjimu į tave ir tavo ryžtą žvelgia tave supantys aplinkiniai sportininkai. Jie tai jau tikrai žino, kaip sunku tau pradėti… Jie žino, kiek žmonių pasižada pradėti naują gyvenimą nuo pirmadienio ir atideda šiuos pažadus „iki geresnių laikų“. O tu, tu radai savyje jėgų ateiti čia ir, nepaisant visko, pradėti sportuoti.

Tu stipresnė nei manai, ir tau užteks jėgų ne tik atverti naujus horizontus sau ir savo ateičiai, bet ir įkvėpti daugybę žmonių. Asmeniškai mane tu jau įkvėpei! Kai pasieksi savo tikslą, pirmoji plosiu tau atsistojusi. Prisimink tai!“

Ar sutinkate su šiuo laišku? Pasidalinkite naudinga informacija su draugais! Galbūt kažkas iš jų pradeda sportuoti. O gal norite aprašyti savo lieknėjimo istoriją? Siųskite gyvenimas@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (102)