Mus operatorius supažindino ir su Spirgio draugu... Rainis (dabar Micius) taip pat buvo konfiskuotas iš tų pačių namų ir taip pat 8 mėnesius laukia vilties ištrūkti iš narvo. Na, jau patys suprantate, kad čiupome abu.

Žinoma, kad džiaugėmės, širdis spurdėjo iš laimės, kad bent du, daugelio laikomi senjorais, pasodinti į mūsų boksus ir greičiausiai dabar turės daugiau šansų būti padovanoti. Jau nekalbame apie didesnį dėmesį, kokybiškesnį maistą, daugiau vietos ir garantuotą geriausią gydymą ištikus bėdai.

Tik gaila, ilgai tos bėdos laukti nereikėjo... Neprivažiavę „Emsio“ užsukome į gydyklą patikrinti katinėlių sveikatos. Labai jau liūdnas ir liesas pasirodė Spirgis (varinis katinėlis). Vieni kaulai ir oda, stuburkauliai pirštus bado glostant. Burnoje – siaubingos, skausmingos žaizdos, pūlingos akytės. Baiminomės, kad katinėlis gali turėti vidaus organų problemų. Buvo paimtas kraujo tyrimas. Spirgis patalpintas į stacionarą gydymui.

Kraujo tyrimai rodė stiprų uždegimą. Laukia ilgas antibiotikų kursas, lašelinės. Visa laimė (net trepsim, kaip gerai!), kad biocheminis kraujo tyrimas geras, kol kas nėra vidaus organų problemų.

Jeigu gydymas sėkmingas ir „nebeišlįs“ daugiau bėdų, po kurio laiko, sulaukęs papildomos vakcinos, Spirgis galės keliauti į „Emsi“. Arba vėliau, jei jo vietą užims kažkas kitas, kuriam sveikti seksis greičiau.

Labai prašome paramos Spirgio gydymui, tyrimams ir išlaikymui stacionare. Jis nusipelnė pagaliau būti sveikas ir laimingas!

Jo bičiulis ir likimo draugas Miciukas (buvęs Rainis) šiuo metu puikiai leidžia laiką „Emsi“ namelyje, turi išsirinkęs draugę, viskas kol kas gerai. Jam galite padėti tiesiog išlaikymu „Emsi“ namelyje.

Labai ačiū už Jūsų pagalbą ir gerumą. Negalime gelbėti nuskriaustų gyvūnėlių be Jūsų paramos ir palaikymo. Dėkojame, kad esate kartu. Mūsų el.p.: info@rainiukas.lt.