113
Kitas

Avinas

Jūsų pasirinkimas primins pasak1 apie gyvojo bei negyvojo vandens šaltinių suradimą. Kai svarbiausia bus išmintingai atsirinkti, ką galite pakeisti, o kokiose situacijose reikėtų susitaikyti su tuo, kas nuo jūsų nepriklauso.

O atsirinkę, kupini entuziazmo, ryžtingai judėkite į priekį, nes Veneros ir Marso tranzitai palankūs aktyviems jūsų žingsniams.

Savaitė prasidės labai aktyviu pirmadieniu, puikiai tinkančiu susitikimams, deryboms, dokumentų tvirtinimui. Tai diena, kai palanku imtis kolektyvinių darbų, kai galite jausti vienumą, brolybę su kitais, jausdamiesi Visumos dalimi.

Antradienis ir trečiadienis svarbūs norintiems harmonizuoti, o kai kurie ir perkrauti tarpusavio santykius, vertybių ir tikslų permąstymui, tolesnės strategijos paieškai.

Svarbius materialius klausimus spręsti tiktų ketvirtadienį, o štai nuo penktadienio, prasidėjus Mėnulio pilnačiai, laikas emociškai sunkesnis, juolab kad šeštadienį, nuo pusės pirmos nakties ir beveik iki penktos valandos ryto Liūto ženkle vyks pusšešėlinis Mėnulio užtemimas. Tad penktadienį ir šeštadienį būkite jautrūs, dėmesingi savo artimiesiems, atsargesni keliuose ir buityje. Skirkite daugiau dėmesio mažiesiems, savo sveikatai, kurkite ir palaikykite gerą nuotaiką.

Sekmadienis puikus norintiems tobulėti, įdomiems susitikimams, renginiams, linksmoms pramogoms.
Šaunios jums savaitės!

113
Kitas

Avinas