Trečias dešimtmetis – dažnai nerūpestingiausi metai žmogaus gyvenime. Tai vienos nakties nuotykių, draugų su privalumais, pirmų tikrų meilų, apsigyvenimų kartu ir susižadėjimų laikotarpis. Trumpai tariant, šiuo laikotarpiu jūs turite laiko ir energijos gausybei sekso.

Seksualinio piko viršūnę moteris pasiekia, sulaukusi 33 m.

Pavyzdžiui, Jungtinėje Karalystėje daugelis moterų pirmą kartą gimdo sulaukusios 30-ies, taigi būdamos 33 m. amžiaus dauguma turi trejų metų vaiką. Daugelis moterų šiuo laikotarpiu turi suderinti darbą, vaikus ir santykius su vyru.

Tad kodėl nepaisant visur išmėtytų žaislų, strijų ir 6 valandų miego pastarąjį pusmetį, geriausias seksas būna, moterims įžengus į ketvirtą dešimtį?

Turbūt todėl, kad tokiu metu jau būna užtektinai praktikos. Paauglystė, sulaukus 20-ies bandoma suprasti, kas gi, po galais, tas seksas? Tokiu metu tik apie 30 proc. moterų patiria orgazmą seksualinės sueities metu.

Kai gyvenime daug veiklos pareigų, ne taip lengva rasti laiko seksui. Tada gal dėl retumo seksas pasidaro toks puikus?

O ga tai susiję su pasitikėjimu savimi. 2016 m. atliktas tyrimas parodė, kad būtent 33 m. 64 proc. moterų jautėsi seksualiausios ir sakė, kad ėmė iš tiesų savimi pasitikėti.

Ir tai suprantama – juk tokio amžiaus jau esate šio to mačiusios, ši to patyrusios, šį tą išgyvenusios, galbūt jau turite vaikų, gyvenate užsienyje, išgyvenote skyrybas ir pan.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (101)