Skamba juokingai? Įsitikinkite patys:

1. Mavuva sala Fidžyje: privačios teritorijos kaina nuo 88 400 svarų

Ši nuostabi sala yra Ramiojo vandenyno pietinėje dalyje ir turi 42 akrus parduodamos žemės. Nuostabus mėlynas vanduo, baltas smėlis ir tropinė žaluma – atrodo lyg sapnas.

Tačiau Londone už kiek didesnę kainą galėtumėte įsigyti... garažą. Šiaurės vakarų Londone jis kainuoja 100 tūkst. svarų – liks tik nusipirkti mašiną.

2. Spuhn sala Aliaskoje: 120 000 svarų

Šiaurės vakarų Kanadoje esanti sala kartais gali atrodyti per daug atskirta ir rami, tačiau kasryt pabusti ir matyti įspūdingą gamtos ir jūros vaizdą būtų tikrai ypatinga.

Na, o Londone, Croydon rajone, už lygiai tokią pačią kainą galima tapti vieno kambario buto bendrasavininkiu.

3. Tahifehifa sala Tongos Karalystėje: 240 000 svarų

Tai yra tipinė tropikų sala – būtent tokia, kokią įsivaizduotumėte užsimerkę ir pagalvoję apie tobulą gyvenimą. Viskas, ko joje trūksta, tai – baras.

Vos 5 tūkst. svarų mažiau Londone, Paddington rajone, kainuoja studijos apartamentai – tai vaizdas, kurį pamatytumėte atsimerkę ir sugrįžę iš svajonių.

4. Plitvice sala Kroatijoje: 281 000 svarų

Ši gražuolė yra vos keli metrai nuo šalies žemyninės dalies (taigi, keliauti bus nesunku), o jūra atrodo tiesiog nuostabiai.

O štai Londone už kiek mažiau – 274 000 svarų – įsigysite įrengtą vieno kambario butą New Cross rajone.

5. Temple sala Australijoje: 453 000 svarų

Sala akį patraukia vien dėl plekšnę primenančios formos. Čia gausu šviežių austrių, už kurias nereikės sumokėti nė cento, taip pat yra įrengtas lėktuvų pakilimo ar nusileidimo takas – ši sala prieinamesnė negu Oxford gatvės metro stotis šeštadienį.

O štai Londone už kiek daugiau (465 000 svarų) Clapham rajone įsigysite vieno kambario butą. Na, galbūt tai nėra pats blogiausias variantas?