Žinoma, be pavyzdžių neapsieita: stipriai pataršyta Lietuvoje nuskambėjusi Valstiečių ir žaliųjų sąjungos pirmininko Ramūno Karbauskio ir gražuolės, dabar jau buvusios Seimo narės Gretos Kildišienės istorija. Nors pora tikina, kad intymūs santykiai jų nesieja, kailiniai, automobiliai, brangūs laikrodžiai gali šnabždėti ką kita.

„Aš draugavau su kompozitoriumi, kuris rašė dainas, paskui už jo ištekėjau, paskui išsiskyriau, o dabar mes gražiai draugaujame. Ar tai karjera per lovą? Galima ir taip pavadinti. Užtat paskui visi kiti vyrai karjerą padarė per mane“, – laidos filmavime šmaikštavo Natalija Bunkė.

„O man skausmas perveria krūtinę, kad su niekuo miegoti nereikėjo. Darbą televizijoje man pasiūlė Egmontas Bžeskas, prodiuseris, su kuriuo miegojo daugelis Lietuvos merginų, ak, Egmontai, kodėl mes nemiegojome?“ – rimčiausiu veidu studijoje virkavo Laima Tamulytė-Stončė.

Agnė Zuokienė ir vėl pasitelkė statistiką: anksčiau kas septinta moteris miegodavo su savo viršininku, o šiandien tokie skaičiai visiškai atgyvenę – moterų savivertė evoliucionavo, jos siekia karjeros kitais būdais ir dažniau pačios renkasi partnerius.

Agnė per laidos filmavimą išdavė, kad tokių Ramūno ir Gretos istorijų Seime buvusi ne viena. Tik ne visos išlindo į viešumą. „Man kartais net moteriškai gaila Gretos, – sakė Agnė. – Ir į šią istoriją turime žiūrėti plačiau, ji – apie mus visus, apie Lietuvą.“

Su Agne sutiko ir laidoje dalyvavęs TV laidų vedėjas, į Seimą šiemet kandidatavęs, tačiau jo nepasiekęs, o dabar, kalbama, Gretos vietą Seime užimsiantis Kristupas Krivickas (37 m.): „Pramogų pasaulyje viskas daug aiškiau, jei prodiuseris į sceną grūda dainuoti nemokančią meilužę, tai ji juk iškart žlugs. Bet jei žmona ar draugė turi talentą, kodėl jis jai negali padėti? Politikoje kas kita. Asmeniniai, visuomeniniai ir politiniai santykiai neturi būti painiojami.“

Ramūno Karbauskio santykių peripetijas iš Seimo stebėjusi Aušra Maldeikienė (58 m.) buvo ypač griežta: „Ši istorija virto tautos tragedijos istorija. Mes atiduodame savo vaikus, savo vaikų gyvenimus į rankas žmonių, kurie neturi smegenų.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (215)