113
Kitas

Avinas

Šią savaitę dažniau reikėtų įsiklausyti, ką jums pataria intuicija, remtis vidinėmis įžvalgomis ir vertybėmis.

Savaitė prasidės Merkurijaus kelione griaunamuoju Ožiaragio laipsniu. Susitarimai ir planai gali keistis, partneriai - nuvilti, o darbuose kai kam gali tekti rinktis naują kryptį.

Svarbiausius darbus planuokite antradienį, tinkamą dokumentų tvirtinimui, sutarčių pasirašymui, žinoma, prieš tai išanalizavus sąlygas ir aplinkybes. Šis laikas, palankus drąsiems sprendimams, pažintims, susitikimams, deryboms.

Vasario 1 d. Plutonas pradeda kelionę griaunamuoju Ožiaragio laipsniu, tad ne visi šiuo metu priimti projektai ir planai gali išlaikyti laiko patikrinimą ir turėti gerą tolesnę perspektyvą.

Savaitės antrąją pusę skirkite daug dėmesio artimiesiems. Tegu jie jaus jūsų meilę ir norą padėti ir pasirūpinti. Darbuose bus būtina kruopščiai atlikti savo įsipareigojimus, remtis kolektyvu ir drąsiai rodyti iniciatyvą. Šiomis dienomis gali išryškėti jūsų talentai, lengviau kils kūrybinės idėjos, ir kartu galite išgirsti nelauktų versijų, istorijų, variantų, kuriuos galėtumėte priskirti greičiau grožinei literatūrai ar fantastikai, nei realybei. Gebėjimas atsirinkti kas tikra, kas ne, įžvelgti reiškinių priežastis ir galimas perspektyvas – bus ypač svarbūs.

Todėl labai svarbu bus įsiklausyti į savo vidinį balsą, kuris, kaip Ariadnės siūlas, gali išvesti iš sunkesnių situacijų labirinto.
Savaitgalis puikus pažintims, romantiškiems susitikimams, maloniam bendravimui ir kelionėms.
Įdomios ir sėkmingos jums savaitės!

113
Kitas

Avinas