„Visiems, kam kada nors darbą siūlys Gytė Bartos ir jos VšĮ „Jaunimo miuziklo teatras“: turite ypatingai saugotis šios personos. Teatrinius projektus vykdantis žmogus šiemet apsiėmė prodiusuoti pasaulinio garso miuziklą „RENT“. Šiam spektakliui samdėsi daug žinomų vardų muzikos ir muzikinio teatro pasaulyje. Tik viena bėda. Net ir pasirašius sutartis – pinigų sumokėti Gytei nepavyksta jau nuo 2016-ųjų rugsėjo. Ir tai nėra pirmas atvejis, kai šis žmogus vengia ir visais įmanomais būdais išsisukinėja nuo mokestinių prievolių“, – rašė V. Baumila.

Jis taip pat teigė, kad tai pačiai merginai Latvijoje iškelta bankroto byla. „Nebent tai kitas asmuo tuo pačiu vardu ir pavarde“, – pridūrė Vaidas.

„Kad ir kaip būtų juokinga, mes, aktoriai, niekaip negalime atgauti savo atsinešto ir naudoto rekvizito spektaklio metu, už kurį patys mokėjome pinigus. Girdime tą pačią dainelę: rytoj, poryt, kitą mėnesį, kitais metais. Tad ne tik, kad už mėnesį repeticijų bei 8 pasirodymų negauname atlyginimų, bet dar ir patys prarandame nejučia suinvestuotus pinigus“, – nuostolius skaičiavo Vaidas.

DELFI susisiekus su G. Bartos, ši patikino, kad pinigai tuoj pasieks visus jų laukiančius asmenis: „Lėšos yra gautos. Apie tai aktoriai buvo informuoti praėjusią savaitę. Atsiskaitymai yra pradėti vykdyti ir planuojami užbaigti kitą savaitę. Pavedimas Vaidui Baumilai padarytas, berods, vakare“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (139)