Tačiau vaizdas – nustebino... Kadangi planuojame pirmą vaiką, aš jau metus laiko negeriu nė lašo alkoholio, ruošiu savo organizmą kūdikiui. Todėl mačiau viską kas dedasi aplink blaiviomis akimis.

Klubas – naujai atsidaręs, jame sukinėjasi daug garsių Lietuvoje žmonių, kitaip sakant, neblogas. Tačiau net tokiame „prestižiniame“ klube sunku jaustis laisvai – trukdo aplink besitrinančios į mano vyrą merginos. Jaunos, vos 18-kos sulaukusios, bet taip pat ir vyresnės, iki 30-ies metų, merginos tiesiog nenuleido akių nuo mano vyro. Ne tik, kad akių nenuleido, bet ir rankų nevaldė. Vis lindo prie jo, stūmė mane šalin, girtos šlaistėsi aplinkui.

Vyras bandė jas nustumti nuo savęs, pasakydavo griežtesnį žodį, bet neblaivios moterys nelabai klausė. Nuėjusi į tualetą pamačiau ir... išgirdau, kaip tualete mylisi. Kartais nereikia nė tualeto – nustebino ir vaizdai šokių aikštelėje, nes merginų, nuolat bekeičiančių partnerius, šokis iš neprofesionalios bachatos lengvai pereidavo į erotiką, krūtų paglamžymą ir užpakalių trynimą. Ir dar net nebuvo suėję pirma nakties.

Mane nupurtė mintis, kas būtų buvę, jei būčiau savo vyrą išleidusi „pasitūsinti“ su draugais į klubą? Visiškai juo pasitikiu, žinau, kad jis neišduotų, tačiau kokia garantija, jog jo kaklo nelaižys ir savo krūtų į rankas jam nekiš beveik apsinuoginusi mergina? Ar tikrai taip sunku vyrą, šiek tiek išgėrusį, nuvilioti nuo žmonos? Kad ir koks vyras atsparus vilionėms blaivas, ar tikrai toks išliks ir išgėręs? Ar tikrai suaugęs vyras su stipriu libido gali susivaldyti ir galvoti apie savo merginą ar žmoną, kai aplink sukiojasi menkai apsirengusios viliokės?

Gyvendama bendrabutyje mačiau tokios merginos „viliokės“ gyvenimą. Tokia mergina gyveno gretimame kambaryje, t.y. bloke. Jos kambariokės nuolat tyliai skųsdavosi girtavimu, neaiškiais vaikinais. Ir nors aprašoma mano kaimynė turėjo vaikiną, kuris buvo visiškas gerietis, ši panelė kas antrą savaitgalį vis parsivesdavo kokį svetimą vyrą, o kas stebindavo, dar ir daug nesimpatiškesnį už savo vaikiną.

Kitą dieną atsikeldavo tik pavakarėje, visa susivėlus teisindavosi, jog nežino, iš kur ištraukė šį vaikiną, kiekvieną, kuris tą rytą dingdavo iš jos kambario kuo greičiau, vos pramerkęs akis, susigėdęs, kad niekas nepastebėtų. Man būdavo pikta ir gaila vienu metu, kaip mergina gali taip savęs negerbti ir šitaip šlykščiai apgaudinėti savo vaikiną. Girtumo tvaikas klube šį savaitgalį man priminė tą patį tvaiką, sumišusį su ta išdavikiška seksualine energija, sklindančius iš mano buvusios bloko kaimynės kambario.

Net kalbant apie elektroninę erdvę, kiek daug tokių panelių, moterų, kurios mato, kaip jų antroms pusėms rašo merginos ar moterys su tikslu susitikti, bendrauti artimiau, kviečiasi pas save... Stebina, kai rašo pažįstamos merginos, nors žino, kad tai mano sutuoktinis, mano vyras, kad mes KURIAME ŠEIMĄ, kartu gyvename.

Taigi, kas darosi Lietuvos merginoms? Yra tam tikra sekcija merginų, tam tikras modelis, kurios save gerbia, nori kažko pasiekti, mokosi, sunkiai dirba tam, kad turėtų gražią ateitį, turiningą ir turtingą gyvenimą, bet susidaro vaizdas, jog tokių mažuma. Tačiau yra ir tokių, kurios atsiduoda hedonistiniams pomėgiams – girtauja, kariasi ant kaklų visiems vaikinams iš eilės, nenurimsta net tada, kai atstumiamos, neatitraukia nagų nuo svetimų vyrų, net kai mato, kad jie atėjo su antromis pusėmis, rašo ir žeminasi vyrams, skečia kojas prieš visus norinčius... Negi tikrai taip gera save žeminti ir leistis į apačią visų aplinkinių akyse?

Merginos, gerbkite save ir gerbs jus.

Asta

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (208)