Produktai

4 vištienos šlaunelės
2 valg. šaukšt. sojų padažo
2 valg. šaukšt. kečupo
2 valg. šaukšt. medaus
3 skiltelės česnako, sutrintos
1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų

Gaminimas

Dubenyje sumaišykite sojos padažą, kečupą, medų, česnaką, džiovintą baziliką, išplakite, ir gautą padažą užpilkite ant vištienos. Palikite pasimarinuoti bent valandai.

Sudėkite vištieną į kepimo indą ir kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40 minučių.

Skanaus!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)