Tokių 29 – erių metų pilnas Vilnius. Prieš grįžtant atostogų į Vilnių, pasinaudojau „Tinder“ programėle tam, kad susirasčiau kokią vilnietę savaitgaliui, kitaip sakant, „šiuolaikišką“ merginą ar moterį, kuriai nereikės mokėti pinigų už eskortą. Per kelias valandas pasirinkęs Vilniaus lokaciją, sulaukiau 20+ profilio atitikimų, nors su ta pačia anketa kitur sulaukiu tik 1 – 2 atitikimų per savaitę, geriausiu atveju turiu vieną susitikimą. Taigi, yra iš ko rinktis ir jos praranda viltį. Pabandykite šį eksperimentą Vilniuje, kas netikite.

O ši mergina greit susidurs su šiuolaikišku moterų fenomenu – taip vadinama „siena“. Kai moteris dar jauna, išvaizdi, dar apie nieką negalvoja tik apie save, užsiima bereikalinga karjera, keičia sekso partnerius, rimtus pasiūlymus ar santykius iš „ne tokių gražių“ vaikinų atmeta pasirinkdamos laikinus „macho“, kurie jas, žinoma, greit pameta dėl kitų tokių pat merginų.

Kai tokia mergina sulaukia 30 – 35 – erių metų, staiga susiduria, tiksliau trenkiasii į taip vadinamą „sieną“ ir atsikėlusi kartą ryte supranta, kad grožis blėsta, daugėja raukšlių, krūtinė tįsta, biologinis laikrodis tiksi, pirminiai „macho“į ją mažiau kreipia dėmesio, rinkdamiesi jaunesnes ir jai vis sunkiau rasti tinkamą sekso partnerį, nekalbant apie gyvenimo draugą.

Jos reputacija pažįstamų vyrų rate nekokia, visi rimti vyrų pasiūlymai, kuriuos ji atmetė, jau sukūrę laimingas šeimas, o ji pati nei šeimos, nei rimto partnerio neturi. Ateina supratimas, kad laikas išvaistytas.

Linkiu panelei greičiau persigalvoti, kol dar ne vėlu. Daug maloniau ne pačiai, o su šypsena ir kavos puodeliu rankose žiūreti kaip lemputę įsuka mylimas vyras, su mylimu kūdikiu prie krūtinės anksti ryte prabudus stebėti, kaip jis dar anksčiau atsikėlęs pluša kasdamas sniegą kieme, o rytinio klegesio per šeimos pusryčius virtuvėje, kai šeimyna pešasi kam atiteks paskutinis skrebutis, neatpirks jokios 9 veislinės katės. Sėkmės autorei. Būk!

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Jei turite irgi įdomių minčių ir patirties šia tema, rašykite pilieciai@delfi.lt su prierašu „Santykiai“.