Niekas čia nesiruošia spardyti gulinčiųjų, nors tokia metafora, žinoma, šio skandalo įkarštyje įgijo kitą formą. Tuojau pat iškilo klausimų. O kur guli? Su kuo guli? Kiek kainuoja naktiniai? ir visa kita. Jei atvirai, aš šia tema jaučiuosi išsikalbėjusi kaip žmogus, bet kaip stilistė norėčiau dar sudėti taškus. Taškus apie stilių. O jis, reikia pastebėti, ne taip ir blogai. Bet apie viską iš eilės.

Pirmiausiai pradėsiu nuo antro galo, nors žodis „galas“, kalbant apie įtakingą vyrą, gal ir netinka. Iš kitos pusės, gal kaip tik – tinka labai. Pradžiai tik noriu įvesti šiokį tokį paaiškinimą. Aš visai nenoriu, kiekvieną kartą vertindama kokį vyrą, atsiprašinėti, kad esu ištekėjusi.

Nes dėl to, kad ištekėjau, nei pasidariau ameba, kuri nejaučia niekur jos nei rankytės, nei kojytės, nei fakto, patinka jai vyras ar nelabai, nei pasidariau davatka. Aiškiai suvokiu, AR galėčiau eiti su kažkuo „riešutauti“

Bet neinu. Vat dėl to, kad ištekėjusi. O gal ir nebūtinai eitų su manim, kai ilgiau pagalvoji. Nors tai nelabai realu.

ŽODŽIU.

Galite ginčytis, bet Ramūnas – žavus. Sakyčiau, net gražus. Žinoma, jo veide ir laikysenoje yra kažkas demagogiško, bet, iš kitos pusės, ar valdingumas nėra viena seksualiausių vyro savybių? Ramūnas turtingas, iki šiol buvo atsipalaidavęs, valdingas ir puikiai apsirengęs.

Tas sąmoningas pasirinkimas neryšėti kaklaraiščio (nors jis jų turi labai gerų ir aš šitą info traukiu tikrai ne iš fantazijų) – išvis pribloškiamas. Mėlynas kostiumas, atsainiai prasegti baltiniai ir skrydžiui pasiruošęs gandras.

„Aš nieko nebijau, man nėra taisyklių, jaučiuosi čia patogiai ir esu pasiruošęs aukštam skrydžiui.“

Vienareikšmiškai ALFA patino įvaizdis gerąja to žodžio prasme. Man gal tik visiškai iškrito iš konteksto tas jo naujas automobilis. Visada baisu, kai vyras renkasi nesuvokiamo dydžio automobilį, nes automatiškai pradedi galvoti apie Froidą ir dydžių kompensaciją, bet iš tikro, reikia pripažinti, gyvenime teko sužinoti, kad nebūtinai pas tą, pas kurį didelis automobilis, – mažas... Ne automobilis. Ir vis tik tas „Escalade“ – siaubinga beskonybė, tačiau negali būti 100 % tobulas.

Kai vyras toks parodinis savo veislės atstovas, aišku, šalia reikėtų rinktinių genų ir užmojo. Ir ką – yra! Girdžiu, jau burbate, bet okey. Skonis – dalykas diskutuotinas, tačiau būtų tikrai kvaila teigti, kad Greta negraži. Ji – graži. Aukšta, liekna, akivaizdžiai tvirta ir sveika moteris, tokia šių dienų amazonė, tinkama stovėti ten, kur visi paskui „šeršė le fam“.

A. Jagelavičiūtės komentaro tęsinį apie G. Kildišienės stilių skaitykite www.stiliuSOS.lt