Į ceremoniją atvyko ir retai renginiuose matomas Arvydas Vilčinskas su mylimąja Rūta.

Pora DELFI pasakojo, kad į renginį buvo kviečiami ir pernai, tačiau tąkart Rūta susirgo.

„Mes tikrai nedažnai dalyvaujame tokiuose renginiuose, daugiau dalyvaujame koncertuose ir muzikiniuose renginiuose“, – sakė Arvydas.

Pasidomėjus, kodėl pora taip vengia viešumo, A. Vilčinskas pateikė kelias priežastis.

„Mes gyvename ne Vilniuje, o, kita vertus, Rūta – puikiausiai tinka, o aš nesu tas stiliaus atstovas, kuris būtų kviečiamas į restoranų atidarymus. Turiu savo veiklą ir nemanau, kad esu kažkoks ypatingai garbingas svečias. Matomumas šiame darbe turi būti, kitaip tave pamirš, bet man įdomiau dalyvauti ten, kur aš kažką galiu parodyti, padainuoti“, – sakė žinomas vyras.

Rūta pasakojo, kad dizainerių drabužių jai nereikia: „Aš esu visiškai paprasta, man nereikia jokių dizainerių, tiesiog atradau gerą siuvėją Jonavoje ir pasiruošiau suknelę. Tikrai dirbo daug ir stengėsi, o aš esu patenkinta rezultatu.“

Moteris atskleidė, kad yra iš tų, kurios antrą kartą tų pačių suknelių į viešus renginius nedėvi. „Pakabinu spintoje ir ją dėviu, pavyzdžiui, į šeimos vakarėlius“, – juokėsi ji.

Visi vakaro svečiai - nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)