Vakarėlyje pasirodžiusi Natalija Bunkė pasipuošė trumpute juoda suknele. Juodais bateliais avėjusi moteris kojas pridengė juodomis pėdkelnėmis, tačiau tai nepdaėjo paslėpti kiek intymioje vietelėje esančios tatuiruotės – pozuodama fotografams ji pademonstravo dalį piešinio, puošiančio jos koją.

Praėjusių metų antrojoje pusėje Natlija savo liemenį papuošė didžiuliu magnoijos piešiniu, prie kurio vėliau dar atsirado ir fenikso atvaizdas.

Natalija Bunkė

Iš pradžių Natalija savo kūną tatuiruotėmis puošė taip, jog iš po drabužių jų nebuvo matyti, bet vėliau pradėjo didinti piešinius ir juos jungti vienus su kitais.

Vakarėlyje taip pat šėlo ir Monika Šalčiūtė, pasipuošusi vakarine, žemę siekiančia suknele. Prie sidarbo spalvos žėrinčios suknelės ji priderino taip pat sidarbu žėrinčius batelius.

Monika Šalčiūtė

Naktinio klubo gimtadienyje pasirodžiusi Gintarė Gurevičiūtė pasirinko juodą derinuką: klasikinį, kelius siekiantį, sjoną bei seksualiai kūną šiek tiek atidengiančią palaidinę.

Gintarė Gurevičiūtė

Vakarėlio akimirkos:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)