Ivana prisidės prie trijų jos ir būsimojo šalies prezidento vaikų – Donaldo jaunesniojo, Ivankos ir Erico – o taip pat ir aštuonių anūkų, kurie penktadienio vakarą (Lietuvos laiku) stebės D. Trumpo įnauguraciją.

Teigiama, kad tarp susirinkusių svečių bus ir antroji D. Trumpo žmona Marla Maples. M. Maples kadaise buvo kaltinta dėl subyrėjusios D. Trumpo ir Ivanos santuokos.

Kelionei iš Niujorko į Vašingtoną I. Trump pasirinko vilkėti dryžuotą kostiumėlį, po kuriuo, dėl tik jai vienai suprantamų priežasčių, priderino ir džinsinį švarkelį. „Ansamblį“ užbaigė žydros spalvos kailiniai ir prie jų priderinta mėlynos spalvos rankinė.

Paparacų verslininkė buvo nufotografuota prie savo namų Niujorke.
Ivana Trump

Įdomu tai, kad D. Trumpas nebuvo pirmasis Ivanos vyras. Čekų kilmės Ivana pirmą kartą ištekėjo 1960 m. už savo vaikystės meilės George Syrovatka. Ši santuoka iširo 1976 m. Po metų ji ištekėjo už Donaldo Trumpo. Ši santuoka truko 13 metų.

Netrukus po skyrybų su Donaldu, Ivana ištekėjo už verslininko Riccardo Mazzucchelli. Ši sąjunga neišlaikė nė dvejų metų.

Na, o ketvirtuoju Ivanos vyru tapo aktorius Rossano Rubicondi, tačiau jų santuoka tetruko mažiau nei metus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (120)