113
Kitas

Avinas

Kai kuriems gali atrodyti, kad viskas keičiasi labai greitai, lyg būtumėte Jūs greitajame traukinyje. Įvykiai, keičia vienas kitą o prieš akis išnyra netikėti jus stebinantys vaizdai.

Nusileidusiam Mazgui keliaujant griaunamuoju Žuvų ženklo laipsniu, gali iškilti praeityje buvę neužbaigti darbai ir projektai, neaiškios situacijos. Šis laikotarpis išdidins, kaip per padidinamąjį stiklą, neteisingus sprendimus, buvusias klaidas, ne tuos pasirinkimus.

Pirmosios savaitės dienos palankios, norintiems pradėti kažką naujo, tačiau reikalaus gerai išnagrinėti sąlygas ir aplinkybes.

Tai aktyvi savaitė, kai reikės, įvertinus situacijas, priiminėti ryžtingus sprendimus, nevengti prisiimti atsakomybę ir neretai pakovoti už savo tiesas ir teises.

Iki penktadienio, kol Saulė keliaus Ožiaragio ženklu – labai intensyvus laikotarpis, kai priimami sprendimai turės lemiamą įtaką jūsų ateičiai, kai gyvenimas reikalaus aktyvios pozicijos ir ryžtingų žingsnių.

Saulei pradėjus kelionę Vandenio ženklu, sausio 20 d., skirkite laiko mokslui, žinių gilinimui, informacijos rinkimui, artimiesiems ir šeimai.

Savaitgalis puikus vandens procedūroms, smagioms pramogoms su mažaisiais, naujoms pažintims, kontaktams ir susitikimams.

Sėkmingos jums savaitės linki astrologė Lolita Žukienė!
Lolita Žukienė
113
Kitas

Avinas